2DAY IS THE DAAAY!



GODMORGON PPL ALLA SOVER SÄKERT HAHA! Inte jag INTE!! Jag har duschat , permanentat håret och skalat potatis ush vad trött jag ääääär men ikväll är det nyår!!! vad ska ni hitta på!?!?Jag ska strax iväg till stan träffa en kompis jätte snabbt sen på middag :) får se vart kvällen tar mig !

MYCKET KÄRLEK OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA LÄSARE OCH MINA UNDERBARA VÄNNER 2LAX10=2010!




MUSIC MODE - I LOVE EM , NEEEEXT !

'
JAG ÄLSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAR ÄLSKAAAAAAAAAAAAAR ALL AGES MINNS NI DOM? LÅTEN ÄR BARA FÖÖÖR SKÖÖÖN OM NI INTE KOMMENTERAR HAR NI KOMMIT FEL! PRESS PLAY AND FEEL IT :D <3



Music Mode - GUESS WHO?!



Japp Min Spel Lista Växer På Spotify och idag la jag till lite old nice smooth music minns ni han? killen från UK ?
Tell me vad heter han?..
Jag smälter för vissa låtar jag lyssnat på de väcker old memoris haha..så ska dela med mig på Bloggen och läsarna let me know if u feel the music like i do :) ?



Sist Men Inte MINST :D 7days!


Dagens köp :)

Rea Rea Rea & Rea.. Har du hittat något spec ute på rean nu?
Jag har faktis inte köpt så jätte mycket idag fick jag dock tag på ett Par Skor på Monki som jag blev nöjd med :) ..
Jag har inte fått min Iphone än förstår inte hur posten fungerar faktis :s de sjukt haha.. Jag fick iaf Cameran :)
Men men Jag har Permanentat mitt hår och det blev bra återsår bara Klippning hihih :) . Men men nu ska jag strax sova ska ha lite MUSIC MODE FIRST :) !


GODMORGON ! IMORGON ÄR DET NYÅÅÅÅÅÅÅR!



IMORGON ÄR DET NYÅR HAHAH ! SÅ SJUKT ASSÅ KAN KNAPPT TRO DE :O ..Men så är det aja nu är jag vaken och ska iväg och försöka hämta min iphone och kamera jag fick beställt av mamma så hoppas att den har kommit :) .
Jag lovade ju att lägga upp music igår men gjorde inte de hade en massa att göra så förlåt för de ska se om jag hinner idag :)  .
Jag ska iväg nu måste duscha och äta men Brr vad kallt det är :( .. Vi hörs sen lovar kram kram <3


MAT TIME :D




JAG ÄLSKAR JU MAT :D OCH ÄR DEN SOM ÄLSKAR KÖKET MÄST :P (Efter min bror) Hahah hur som helst nu ska jag laga mat och vet inte vad det ska bli än tänkte laga tacos men hinner inte tinna köttet Men jag satt och Chatta med min kära pluttis som är i holland just nu och fråga om råd han sa Meetbolls och Spagetti hahah så ska laga det nu :D vi hörs senare Har en MASSA MUSIC SOM SKA LADDAS UPP :) !





Godmorgon 2days LEFT !

Godmorgon :D nu är det bara 2dagar kvar tills nyår gud vad tiden går fort :)
Jag vakna nyss och gjorde min goda frukost!! Nu känner jag bara vilken träningsvärk jag har hahah!
Men inte nog med det ska iväg och simma strax så detta blir ett kort inlägg :) Vi hörs senare för nu väntar simhallen på Mig :D !

Monday Monday :)




Baccccccck to the crib haha , yepp hemma nu :) ..Jag är trött som vanligt med lite tränings värk i magen hihi från igårs träning.
Idag har jag vart med min kära vän mambu vi va och hälsa på hos min pappa .. det gick fint sen gick vi iväg och träffa sum boys (kompisar) och Oscar mitt hjärta åker iväg imorgon :( KOMMER SAKNA HAN!!Men vi ses när du kommer hem och Grattis iförskott då .. even tho i'll call you hihih ;) !
Jag köpte en sak på H&M sen hitta jag inte så jätte mycket mer vi åt ihjäl oss på Subway Mumms..Tack för en fin dag mambu & oscar <3..
Senare gick jag iväg till jobbet gick fint kom sent dock -.- hmm MAMBU VARFÖR??Aja vi fira ju min 1års DAG fick tårta inte 1 utan 2st! :D ..
Jag ska ta och vila lite för är väldigt trött men hur har eran dag vart?






Bilder från Fredags Jul "festen" :)


trött från jobbet..time 2 sleep




Heey Lovers & Friends .. Jag har vart på jobbet idag och är jätte trött men men ..
Jag trodde där emot att julklappar va över men :D Jag fick Ju en på Jobbet idag Ett Present kort på H&M och En Choklad ask hihih . Imorgon firar vi även min 1års dag som anställd där :) så det blir tårta !..
Jag är väldigt chokad för har fått nu denna veckan 6st Vänfrågor Tjejer/Killar som frågar om mig om jag vart med på TV eller om jag är "känd" Eller Att Dom Gillar Min Stil och Det Gör Mig Glad att folk i yttre världen Ser Mig , En tjej Från UK sa dock "Jag är också från uganda men du är Diffrent" Hört de rätt så mycket ibland kan jag ta de negativt haha men jag ser mig som en vanligt tjej från UG! Det är viktigt att inte glömma vart man kommer ifrån och även kultur tycker jag ..mitt hemspråk vill jag aldrig glömma..
Aja nu ska jag ta och sova har ont i huvudet och Imorgon ska jag upp tidigt med en vän after that WORK :) Natti Natti.. <3


Ska Sätta på Något Riktigt skönt innan Bedtime ARTIST : JOE .


Love Love & Questions



Didn't want to fall in love no more,
Was so sad I, fell so many times I hit the floor, hurt so bad
I didn't want no one to bring me down, was sick and tired
Then you came to lift me off the ground, and you take me higher..

<3

Har du någonsin vart kär i kärleken?..

Ska Du Kyssa Din Kille/Tjej klockan 00:00 På Nyår?




Smink & Fixs ! :D




Är du Mörk hyad,Mulatt och Även Ljus hyad letar DU efter?  smink .. trust me i've been there done it and i'm still doin it hahah!
Joo tex som hmm Mac Osv ..Jag brukar inte sminka mig så ofta och HATAR Foundation!! PGA FINNAR FETT HUD OSV..Men sen hitta jag Sleek Make UP!! Det är så himla bra och säljs bara i 1 äffer i Göteborg vet inte hur det ser ut i resten av SWE för beställde jag det från UK men Nu har vi det i SWE :) Inte alls en dyr Produkt och super bra för alla.



FIXS FIXS FIXS!!

Yes yes Nitar är ju ine nu!!! och jag gick runt på stan såg ett par Jeans Med Nitar Och tänkte nice nice ..
men sen tänkte jag ,jag har sett hur många som lägger nitar på skin jacka & skor Nu tänker jag lägga på mina jeans haha tror nog det är en massa som har gjort de :p . Så igår gick jag på stan hitta fina nitar som jag satt och jobba med på ett par jeans innan jag skulle ut och det BLEV SÅ HÄR  :).

En Bak ficka :)                                                              Fram Sidan (Högstupade Jeans )



Godmorgon Sunday :)



Godmorgon Sunday! :)

Jepp nu är första helgen i lovet över ..hur känns det ? har ni haft ett skönt lov  hittils och en fin jul?
Jag har haft de skönt och lungt men vart sjuk dock annar vart det fint! Jag firade jul från torsdag tills igår NU Känns det som julen är över :) men haft de jätte kul ..Hur va Eran Kära jul?..
Jag är rätt så trött va ute igår och kom hem sent men som tur är har jag fått sova ut och ska nog iväg och jobba senare runt klockan 5, ush det känns som ett bra tag sen jag jobba nu när jag vart sjuk och det hela men snart är jag nog frisk lika bra att börja work 2day :) ..
Jag ska ladda upp bilder från helgen utgång senare har några vi tog snabbt igår :)

MWAAAAAAAAAAAAAAAH !

Kärleks frågor innan Bedtime..<3



Nu har jag kollat klart på matchen OCH VI FÖRLORA..Såå gosh låt mig vara hahaha! Lakers spela inte så värst bra blev besviken men dom är männskliga så yes ofc har man bad days :)
Jag va även på denna familje festen med Mambu sen kom två kill kompisar över Mustapha och Njaga haha för kul va de fira jul med dom!VI ÅTTTTTTT OCH ÅTT (IAF JAAG:P) Hahaha tills min kill kompis fråga mig, du tröst äter du eller något? -.- and i wus like HUR SKA VI FÅ KROPPEN UTAN MAT !! Kan inte träna utan att äta so hell naa jag är hungrig:p haha! vi dansa och roa oss:) Till slut lämnar jag festen för BASKET HAHA! Sjukt men kunde inte missa matchen även om vi förlora -.-!.. nu ska jag sova. idag bjuder jag på Ray Lavenders nya låt :) Vacker Text ,gosh i miss love & need a man to hold my hand :( Boys Varför JAGAR NI INTE TJEJER?!?! ..Gå fram om ni ser en vacker tjej och fråga efter hennes numer ! Fråga ut Tjejer på Dinner Eller Dejt gosh måste man vänta tills 24 För att uppleva sånt?..

Goodnight <3


Jul FEST :)



Nu ska jag fira MIN JUUUUUL MED FAMILJEN OCH MIN KÄRA MABUUUU!
Vi ska iväg på en afrikanska jul fest med mamma haha! ville inte gå men gör det för familjen och Julen xD ska försöka få bilder :) på allt men vi HÖRS SENARE GOTT FOLK OCH GOD JUL NU SMÄLLER DE ! DET ÄR EN ÖPPEN FEST FÖR MIN KÄRA LÄSARE OCH FOLKET HAR DU TRÅKIGT SÅ SMS:A MIG AND I'LL TELL YOU WHERE IS AT :)
HOHOHO GOD JUL! <3
ps måste hinna hem till matchen vet inte vilket jag ska göra festa hela kvällen lång eller springa hem till matchen :( HELP MEE?!


Nyår va bilden :)

T.I - Firar jul hemma!


Som Ni Kanske Vet Så Har Clifford Harris, Vart i fängelse den Kännda Artisten TI! Och nu släpps han hem till Julafton så han får vara med sin Familj. Han släpps om 3månader igen ut till samhället .
det han greps för va illegala vapen som han hade lurats in till då polisen grep han i Atlanta.

TI är en av hiphoppens allra största stjärnor. Hans tre senaste album har alla legat etta på albumlistan i USA. Han har även jobbat med artister som Justin Timberlake, R Kelly och Mariah Carey.




Godmorgon Juldagen :)



Godmorgon Sweden Hur va eran jul igår?
Min va mysig och underbar .
Jag vakna i morse och prata med min moster i sydafrika som ska fira jul där IDAG , Sen ringde jag min mormor i uganda som också firar IDAG haha det va fett kul för hon visste ju redan att vi fira igår .. Nopp vi ska fira idag också faktis :)
det som är lite sorligt just nu är att det regnar so i guess snön smälter iväg :( men vi hade iaf SNÖ PÅ JUL:)
Imorgon är det REA REA REA :D haha är ni redo att springa ut och handla som aldrig för?..


Igår kväll hade jag ett fint samtal med en spec person och jag älskar denna låten.. vi 2 litar på varann och är väldigt glad för det jag fick höra gick rakt in i hjärtat och jag vill nog lyssna och inte glömma det han/hon sa för det kommer hjälpa mig men denna låten ger jag till han ..when ever u feel like talking am here Your Secrates Are Safe With Me .. 1Love .!




Julen är Mysig !



Nu har jag ätit och är spiiiiiiiiiiik mätt hahaa :D Gästerna är kvar och alla blev nöjda med presenterna :D . Men Jag undrar varför får man mer på jul än Födelsedag :p ? Jag fick Pengar :D,Kläder En NY Mobil Och En Ny Kamera,Filmer & Smycken :D men det bästa är min jul är inte över för imogon firar jag jul igen xD !
kanske blir kyrkan ikväll bara det att de håller på länge så får see om jag går :) .

VAD FICK DU I JUL KLAPP? :) <3

Merry Xmas,Merry Christmas, God Jul , Feliz Natal & Feliz Navidad :D


Jag,Judith,Ida & Jessica i klass 2 tror jag <3

NU ÄR DET JUL PART 1 HAHA!
Vakna i morse och börja hjälpa mamma i köket hahe GÄSTER ÄR REDAN PÅ VÄG SÅ NU SKA VI FIRA JUL JAG ÖNSKAR ALLA LÄSARE MINA UNDERBARA VÄNNER EN GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!!
Jag firar jul imorgon också så vi får se :) , Jag får nog skriva lite senare igen pga jag kommer va väldigt upptagen ska berätta om AVATAR 3D Jag såg IGÅR OCKSÅ :D MYCKET KÄRLE SÅ LÄNGE :) !

SNÖN FALLER!! SISTA JULKLAPPARNA DONE!



Äntligen är jag klar med alla jul klappar :) känns skönt , nu är det bara vänta tills jul :) .
Idag va en skön dag vart med familjen sen träffade jag mina två sköna bönor judith och jenny vi julhandla tillsammans och sen åt vi självklart på ett underbart Cafe som vi har döpt om till GRÖNA HÄXAN HAHA !..nee men den heter green wich xD so u get the point right?
Aja efter allt shoopande får vi sms av kära underbara Oscar ! så vi alla 3 går hem till mig (jag bor närmast stan) och har en underbar tid tillsamman ,haha vi (JAG) Lagar mat åt dom och dricker varm choklad med kaka och sen slutar det i mitt rum med film :) ..En skön tisdag känner också att jag börjar bli lite friskare VILKET ÄR UNDERBART :) .
Jag har fått reda på att jag kanske får 2 likadana jul klappar inte dåliga häller så jag längtar tills torsdag och se om det blir så för då har jag kanske ett problem :| ..
Hoppas jag blir frisk nu under veckan så att jag kan gett back to the studio!!
aja ska vila lite sen vakna och kolla på NBA :)


Du har Plats Nr2 blablabla



Du är NU PLATS 1 . Jag blir så trött på alla dessa kundservis när man ringer hahah Det värsta va nu när jag ringer NETONNET för att fråga om de kan hjälpa mig med mitt problem jag har på en Vara Så Börjar Dom spela Jul Musik när man väntar hahah .. sen väntar man typ 5min och får 2min samtal -.- Känneru igen dig själv ? haha

Så jävla Surt .. -.-

MOVIE - Hurricane season - LIL WAYNE & BOW WOW !



Jag kunde ju inte sova igår kväll och va utråkad Så jag Bestämde mig för att kolla på en ny film som heter Hurricane Season - en basket film! Stark film men när jag väl kollar dyker BOW WOW UPP Sen haha ser man LIL WAYNE :P.
Filmen handlar om ett skolbasket lag som vill vinna mästerskap och till slut slår det till en hurricane i staden så allt försvinner staden blir förstörd! Då Grabbarna börjar kämpa och jobba hårt ,to get the team back! ..
Ska inte Avslöja Mer GO CHEEK IT OUT !


Sover Klockan 05:15


Heey Kära Läsare och Homies ! Hur är det med er ?
YALL KNOW THAT IT'S  2DAYS LEFT TO WUUUT? X-MAS Hahaha skit tråkig är jag men aah 2dagar kvar tills jul Väldigt kul lär det bli även om jag firar jul 2gånger xD Hur firar ni jul?
Idag ser ut som en fin tisdag vet Dock inte vad som ska göras än. Inget jobb för mig iaf MÅSTE BLI FRIISK HELP ME VAD SKA JAG GÖRA dricker TE VARJE DAG tusen gånger om dagen också haha! men snart orkar jag inte :( ..
Jag kunde inte sova igår sov klockan 05:15 IGEN! Har huvudvärk som aldrig för :s , men som tur är har vi USA och deras tid skillnad så Jag Fick Ett Samtal Från Min Bästa Vän Jazzy Som Bor I New Jeresy Vi pratade ett fint tag och känndes bra SAKNAR HAN JÄTTE JÄTTE MYCKET THO ..Han va i swe sommras och hälsa på hade så kul när han va i gbg vi gick på liseberg och HAN VANN CHOKLAD HAHA Det va en oförglömlig dag ,Vet ni hur många ORD DET FINNS I ENGELSKA !! DET ÄR SJUKT Om jag säger så här Lets Go For A TREK? Vad tror ni det betyder? Hahah jag hade även ett lärorikt samtal med han neways Me Loves Him Alot My Friend!<3


HAHAHA HIS SLEEPING xD <3 sommar 09 !

NYÅRSKLÄNNING HELP :D

SNART ÄR DET NYÅR OCH JAG BEHÖVER KLÄNINING!
Jag har köpt en Lila Kläning från italien men vill ha en till en svart tror jag kan inte bestäma mig vilken haha!

JAG UNDRAR, VILKEN FÄRG TYCKER DU BLIR NYÅRSFÄRGEN FÖR DIG ?

Jag har kollat igenom dessa men vet inte vilken det blir än :)


HELP!

Music Mode - Chris Brown - Famous Girl (rihanna )


Yeah som jag har sakt för chris browns album har släppts den är faktis något annourlunda men nice också ! Denna låten jag lägger upp nu är från albumet GRAFITI och låten handlar om Rihanna .. Men Texten är nice och även låten Den Får 5/5 av mig !

jag är sjuk som en fisk :( sov nyss från klockan 16:00 till 21:00 vet inte vad det är med mig men har huvudvärk,förkyld och väldigt seeg.. det är därför jag har vart dålig uppdate!


They woulda said youre so "Amazing"
So how could you be so "Heartless" girl?
"Live Your Life",
(Take T.I.)-M-E
"Day 'N Nite" just like Kid Cudi
You'll think of me you will

Drake would say that
You're the "Best he Ever Had"
Rumors come and go
But you keep your shadow
Everywhere you go it follows
Can't understand I still love you
(watch the blogs talk about this one)
Chorus:

Soon as I thought I found the right woman
There were other guys who thought the same thing about her
Like damn you let me down-down-down
Cause you're a famous girl
For breaking hearts

You're famous girl (girl)
Girl (girl)
Girl (girl)
(x3)

Should've known you'd break my heart (heart)
Heart (heart)
Heart

Verse 2:

Keri would've said my love "Knocks Her Down"
Keyshia woulda told me I was "Sent From Heaven"
Sorry B I don't wear no "Halo"
You were first to play the game though
Sorry I "Bust The Windows" out your car

I might have cheated in the beginning
I was wrong for writing "Disturbia"
But I meant it in "Forever"
We were 'posed to be together
And I can't let you go

Chorus:

Since you thought you found the right man
There were other girls who thought the same thing about me
Like damn I let you down
Down (down)
Down (down)
Guess I'm famous girl for breaking hearts

I'm famous girl (girl)
Girl (girl)
Girl (girl) (x3)

Didn't know I'd break your heart (x2)

(x2)

Hook:

Many hearts we should've left unbroken
Empty words are better left unspoken
Too much pressure I wish I was frozen
Seems we lost our way
Now I hope youre happy being famous girl

Chorus:

You're famous girl (girl)
Girl (girl)
Girl (girl)
(x3)

Should've known you'd break my heart (heart)
Heart (heart)
Heart

I'm famous girl (girl)
Girl (girl)
Girl (girl)
(x3)

Didn't know I'd break your heart (heart)
Heart (heart)
Heart (heart)

Dagens Frågor ..



Jag har en Dagens Frågor Idag Som Har Med Kärlek Att Göra :) ?

1 ,Tycker du Ålder Spelar NågnRoll Till Kärlek?
2, Om Du Fick Reda På Att Din Tjej/Kille Vart Otrogen? Skulle Du Lämnat Henne/Honom så Fast Än Hon/Han sa att älskar Dig ?
3, Tycker du utseende är viktigt hos tjejen/killen?
Svara Gärna På  Dessa Frågar :) liksom jag menar nr2 är inte lätt att förklara kortfattat Jag behöver all er hjälp till dessa svar <3

Godmorgon Lovet


GODMORNING :D ! Vet ni att det är idag lovet börjar pga helgen räknas inte hihih (a) .
Jag är väldigt sur för jag är sjuk :( och orkar inte med det mer kanske borde gå till vårdcentralen och få medcin eller något för det har nu pågått 1veck!
Igår kväll låg jag och kolla på Basket Match NBA Det känndes så skönt pga det är lov så kan vara vaken LÄÄÄÄNGE Sov iförsig lite för sent klockan va 05:15 Men Nu är Jag Vaken Med Trey Songz På .
Vad ska ni hitta på idag?
Jag ska nog inte göra så mycket mer än vila så jag kan bli frisk sen har jag massa saker jag vill ha köpt men svårt att bestäma sig haha :) Jag ska ställa dagens fråga för det var ett tag sen :) , Glöm gärna inte att kolla min kategori My Music och kommentera gärna mina videos kram !

Music & Dance Time :D TAPDANCE 2 CHRIS BROWN WITH YOU !



Jag Va ju på middag idag och då kolla jag på en DVD Konser från en artist i afrika dom va i gambia och DOM DANSA SÅ FETT TUNGT Med höfterna , själv klart mobba dom mig pga jag älskar att dansa och med höfterna också så nu har jag läxa av Föräldrarna som va på middagen Hahah! Men igår kolla jag på HappyFeet :p Min lille bror ska börja i tapdance! så jag tänkte lägga upp något från de :) .

Jag TYCKER DEN DANSEN ÄR TÖÖNG ASSÅ FINNS DET NÅGON SOM KAN TAPDANCE :)?
Dessa boys ÄR gryma tycker jag :)

Ska lämna en jerk mix med tapdance åt er också cheek it out !


Mysig söndags kväll .


Nu är jag hemma från Middagen :) det va så mysigt att umgås med hela familjen sådär :) Jag åt en masss mat och hade en mysig julkväll :) . Jag va  borta i Tuve Fint Område ska nog tbx imorgon och lämna en sak ..
Jag åt en massa olika rätter .

Kylan är STOR !
Jag fryser faktis jätte mycket men har läst och hört att vi har verkligen tur i göteborg för vi ligger på ca -9 och har knappt 1cm snö !
Däremot har umeå ca -30 vilket är VÄLDIGT KALLT ! Folk dog i polen dom frös ihjäl ..
Tyskland har man -33 inte OKEJ! så med RÄTT KLÄDSEL TILL DÅLIGT VÄDER = PRIMA :)
Jag har inte gjort så mycket idag mer än tvättat,bakat och vart på middag sen åt andra sidan är jag sjuk :( ..
Tänkte gå in och leta efter lite kläder på Internet nu så ska se om jag hittar något som jag kan lägga up :)Men nu ska jag kolla på en sorlig film som heter BlodDimond på TV3.
pussar och varma kramar !

Pepparkakor Time :D



Nu sitter jag och och bakar peppar kakor med lille bror han är så gullig haha ..
Snart ska vi iväg på familje middag men Har ni Bakat något innan jul?
Let ME Know if :)

Godmorgon Sunday :)

Godmorgon ppl how is everything :) ?
Jag mår prima bortsätt från att jag är sjuk -.- rösten är väl typ halvt gone ..men men mammas Te löser själv klart allt :) .
Jag har vaknat med nya mål i livet hahah låter väldigt knas men så känns det ..Orkar inte säga som nästan alla gör haha 2010 ska jag vara en "ny människa, NY JAG" de låter så kul du kommer väl vakna i sama säng och rum dagen efter nyår .. i think man ska vara glad in på nytt år och bara fortsätta som man är för ändra sig kan man göra vilken dag som helst :p (haha jaa och helia tjafsa i årrrr om detta) Men de klart man ska gå in på året med något löfte eller mål :p ..aja.
Jag ska igentilgen iväg och jobba senare men vet inte än hur det blir för halsen och huvudet är inte som bäst :) Sen är det 4ADVENT IDAAAG Så det är 5days left to X-mas haha yeeey :) .
Nu ska jag igång och tvätta. och nu har jag fått reda på att Vi är Bjudna på Julmiddag det är knapt jul än och folket har börjat så familjen ska väl iväg sen, det kommer nog bli rätt så kul ändå med tanke på att syrran är här :) .
Aja vi hörs längre in på dagen Glöm Inte KOLLA IN MIN MUSIC KATEGORIN DÄR MAN KAN See hur det lät på Jul Uppträdandet :) Kommentera gärna där Kram Kram !



John Mayer & The Script .. Goodnight Lördag kväll




Jag brukar ju lägga upp mycket RnB men jag älskar som sakt piano och Gittar är vackert som Rosor ..
Jag har En men kan inte spela på den vilket är lite synd haha , jag kan väl några acord med inte mer än så nu har vi även köpt en Violin till lille bror som är ducktig 8år Han är mitt allt faktis :) .
Men jag sitter och lyssnar på en av mina spel listor på Spotify den heter go music ..och är jätte skön
Där kom The Script upp och John mayer Dessa LÅTAR ÄR SKÖNA!! Finns fler men ska dela med mig dessa :) .




Jaa du ...Nu är jag helt slut trött och trött igen .. Börjar bli sjuk vilket inte är så bra !
Jag lyckas jämt bli sjuk på lov its like "när jag äntligen får vila slår kroppen till och blir sjuk" Men aja kanske blir att vakna och gå till Jobbet så ska sova nu och lyssna på music fortsätt gärna läsa min blogg och kommentera kärlek till er alla Sweet dreams and Goodnight <3 !


HÄRLIG Lördag , Ikea OCH RULLA! :P



DET ÄR JU SÅÅÅÅ KALLT UTE SÅ MAN INTE KAN GÅ UT PÅ KVÄLLARNA? ..
Men okej dagen har nog vart otrolig hahahaha! vet inte hur man ska förkorta dagen som gick från klockan 14:00 till 18:00! Jaa du åkte ner till Bäckebols Köpcentrum med helia, skulle köpa en jul klapp till lille bror Och J-son skulle signa på presenten så vi fick det gjort ! I KYLAN Hahaha .. vi gick runt där ett tag och jag vaa så hungrig att min mage sjöng efter mat !! Sen hade vi IKEA kvar att gå till så vi börjar själv klart gått mott ett håll (stället är stort och långt) men vi går går och går..till slut stannar JAG: och säger HELIA JAG ORKAR INTE GÅ MER VI ÄTER HÄR!! ,HELIA: NEJ KOM VI GÅR DET ÄR BARA BAKOM PARKERINGEN!! Jag : NEJ VÄNTA DET RINGER , HEJ, HEJ BLABLABL..Kan Inte du köra mig till IKEA ; ASHI SÄGER: JOO KOM MIN BROR KÖR OSS:! YESSSSS! KLICK. Så Så jag och helia går till ashii och sätter oss i BILEN! Då vi börjar köra hahaha ser jag att det är fel håll :s det är ju där vi kommer ifrån han kör ?!! TILL SLUT HAR VI IKEA OCH JAG GÅR UR BILEN OCH SÄGER!!! H E L I A VARFÖR HÖLL VI PÅ ATT GÅ MOT ETT HELT ANNAT HÅL HAR IKEA REDAN FLYTTAT! HAHAHAHA Tror det eller ej men HELIA HÖLL PÅ ATT TA OSSS F E L SÅ FEL ATT DET INTE ENS GÅR! :( DET va ändå för kul hur själv säker hon va "vi äter när vi kommer fram" yeah right fel hålllllll också hahah! Vi kommer ditt och går upp till resturangen innan vi ska börja shoopa massa saker och rulla :p Maten va fresh och nice men kassan va sönder så maten blev lite kall när MAN ÄNTLIGEN FICK BETALA OCH ÄTA ! Hahah . aja vi sitter och äter pratar och skrattar till slut ska vi äta våra kära Efterrätter och MAN BRUKAR VÄL ÄTA MED SKED ELLER VAD SÄGER DU? YES I DO. Dessa två LANDSMÄN (HAHA DÖDA INTE MIG) Tar fram gaffel och äter MED. AM LIKE WTF:s HAHA NI ÄR OCIVILISERADE!
dom bara äter på och jag bara dör av skratt så hör man ashii säga "FAN BORDE TAGIT SKED KAN INTE FÅ UPP DE SISTA" HAHAHAHA! För synd . Nu va de time 2 shoop OCH DESSA 2 LANDSMÄN Hittar vagnarna man kör och blir ÖVERLYCKLIGA För NU KAN DOM RULLA VARANDRA! -.- Yeah dom börjar köra runt hitt och ditt haha för synd jag kriga med mina ben och gick runt där för att leta efter hyllor,datorbord till sängen :p vilket vi till slut hitta OCH ASHII KÖPER DEN DIREKT HAHAHA! Jag kan inte skriva så mycket mer men det va en HÄRLIG LÖRDAG !
Nu skriver ashii på msn . så här :

Ashiii   LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOVVVV!!!!!!! säger:
skriver du roman lr bloggar du ?  :p hahaha .

Här har du lite blider från our CRIB ASSÅ ;) CRIBS IKEA HAHA !





TACK FÖR EN FIN LÖRDAG HAHA <3

Music Mode - Robin Thicke ft Ludacris - Sex Therapy



Jag Älskar denna låten , nu har han gjort om den med Ludacris Och ludda är en tung artist man hör jämt vart enda ord han säger i sina låtar har du märtk det? If not börja söka på youtube,spotify eller din itunes lista haha !
Han är grym och Själv klart är Robin Thicke också underbar gillar han mer som Ft på låtar för han lyfter verkligen låtar videon till låten är riktigt sexig och fresh  !
Men nu ska jag lägga up den vanliga och den med Ludacris som släpptes idag ;) .


LUDDAAAAAAAAAAAAAAAA KILLED IT HAN ÄR TUNG :)!

Music Mode - SEAN PAUL FT SEAN KINGSTON - FOLLOW ME (TWITTER)



Yeah Folk har börjat Använda BBF ser jag och själv klart har man Twitter där på and now look wuts out A song for twitters ;) by Sean Paul & Sean kingston , låten va sådär tycker jag men delar gärna med mig av låten för någon kan ju somsakt älska låten right? :)
ya bless and stay fresh ;) .


BIO IKVÄLL?

JAG VILL GÅ PÅ BIO FÖR DET VA SÅLÄNGE SEEEEEEN.
MEN FRÅGAN ÄR SKA JAG SEE AVATAR HAR NÅGON SETT DEN SOM KAN BERÄTTA LITE KORT OM DEN ÄR BRA :)
Den verkar grym ändå så kanske blir den ikväll :) .
Juste jag lovade att berätta om den filmen jag såg sist Love n Dancing ska ta och göra det kort nu ..


Love & Dancing ..
En Stark Film men ändå njaa nee finns inte så mycket fel i filmen .. Den handlar om Dans och Kärlek .
En dans lärare som gör slut med han gammla ex .Han va inte vilken danslärare eller profsionell dansar UTAN ATT HAN VA DÖV ! Vilket va de gryma i hela filmen! hur går det till att dansa när man är döv? Jo han kännde musiken i hjärtat och kroppen ..Det Som dansa i filmen är pardans Dom Mixsar många olika dans stilar.
Men han döva killen söker en dans partner då han nu hittar en vacker tjej som aldrig har dansat för .. And thats when the journey start to LOVE & DANCING !


Början På Helgen :D ..

Godmorgon kära Homies :) hur mår ni?
Jag mår nog bra tack! Jag vakna klockan 08:00 och satt på Tv:en och glode lite ..sen ringde jag till en underbar person jag prata med ett tag för han sov inte häler därefter la vi på och jag kom på att MIN SYSTER KOMMER HEM IDAG :O :D !.. Så det jag gjorde va hahah fixa mina kläder så att hon inte kan hitta dom pga hon ÄLSKAAAAAAR Då menar jag jämt att ta min kläder och det vill inte jag :( . H
så det är snart fixat. Men vissa undrar vad hon gör i UK Jo hon tog studenten i sommras och sen flyttade hon till UK För att plugga så hon går på Uyniversitet där :). men mamma sitter och äter frukost nu sen ska vi nog iväg till flygplatsen hihih .
Vad ska ni göra idag? Jag ska nog iväg och kolla på J-son han ska uppträfa sen tänkte jag kanske köpa en ipod får see hur det blir :) .
Jag har laddat upp filmen från igårs uppträdande och är så glad av alla era fina kommentarer Stort TACK<3 !
Värmer mig stort!
Aja jag ska nog ta och duscha nu sen see om jag kan hitta något att ta på mig som passar till vädret -.- TYP INGET MER ÄN OVERALL :P Jag har sakt att jag snart köper än och typ PIMPAR Den med ett magbälte haha sen lägger typ päls på luvan och den kan nog bli riktigt fin så länge jag inte fryser :p sajk aja ska sluta babla nu vi hörs sen allihopa HJÄLP MIG OM DU HAR SETT AVATAR? ÄR DEN BRA ?

Raise It Upp - Jul Avslutning .



han spelar som en artist drömmm..när jag ser han ser jag allt framför mig det är som att han slår mig i huvudet och min röst flyger fram att ha han vid min sida är underbart MEN VET NI VAD? Med hans TALANG KAN MAN INTE BARA SITTA DÄR, SÅ HAN SKA MED MIG TILL STUDION  Vi har börjat jobba på en jätte vacker låt men ska den bli P E R F E K T Kommer det att ta tid tålamod och magic.. so ppl hold ur self för vi vill vissa något som ingen kan göra bara vi!
Här har ni ett klipp från dagens framträdande !
Ps dåligt ljud på rösten pga dålig kamera..

LET US KNOW IF U LOVED IT LIKE WE DID ON STAGE =) .

Fredag kväll vad händer? HEMMA JA TACK :D!

DET ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ KALLT UTE :O :| ..Vad händer idag folket :D ?
Jag ska nog stanna hemma asså det är så kallt ute så det inte går ..imorgon kommer syrran hem från UK yeeey :) Saknat henne men hon ska bara hälsa på..aja Men nu är jag packad och varm har tagit en varm dusch och nu sitter mjukisarna och tofflorna på :D Jag sitter just nu och lyssnar igenom en video dom filmat idag inte den bästa men ändå helt okej pga ljudet på mobilen inte är de bästa men funderar på lägga upp den eller vänta tills ca efter lovet när jag har fått lite bättre kvalite VAD SÄGER NI?..och
eftersom jag va ute föra helgen På en club som heter Parken föra helgen (fredagen J-sons Reales party & bday!) och lördag på en nära kompis 19års B-day party. jag har inte lakt upp bilder så det gör jag här för er idag med tanke på att jag stannar hemma hahah!

Jag vill Tacka Ashii Och Yasmin som va med , spela & Sjöng mycket Kärlek!

Status : Vad Gör du Patricia? Jag chillar stort Och Får Snart Ett Tel Samtal xD



BILDER FRÅN HELGEN FÖRA VECKAN!



Snart är det jul igen snart är det jul igen ..



LOVET ÄR HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!
Äntligen nu är det lov och jag är rätt så nöjd med mina betyg inte gått där så länge men fick Vg i allt och 2MVG :) så är rätt så nöjd men måste jobba hårt om jag vill ha kvar betygen right?..
Vad händer ikväll folket? JAG SKA STANNA IN MY BED ! Det är ju jätte kallt :(
fick nyss höra att vissa slutar skolan på TISDAG? Är du en av dom? haha tycker faktis lite synd om er .
men nu kanske har längre lov ?
Aja idag slutade man skolan klocka 12:00 sen gick jag iväg till daddy för att hälsa på han..
Sen va det så kallt att jag gick hem för att ta på mig lite varmare kläder haha ..
Träffade några gurls på Avenyn och tog de lungt vi gick och åt pratade och skrattade Riktigt skönt va de haha!
Maten va WONDERFUL svårt att bestäma sig tho men som sakt det löser sig







LAS DAY 2DAY ! :D

NU ÄR DET LOOOOOOOOOV , Hahaha jag är väldigt stressad just nu och nervös ska uppträda snart har nyss bytt om och druckigt en MASSA TEE! Jag lägger nog upp video från uppträdandet och hoppas alla har en underbar avslutning :)
Detta är låten jag ska sjung :)

Fryser,trött & Irriterad ..



ush idag är det mer än KALLT !
Kom nyss hem från en ensam promenad ute i snön även om den inte skulle vart ensam igentligen .. men men så kan det gå ibland ,Jag är så tröttt så  att de inte går saker snurrar i min hjärna just nu hjärtat slår åt olika håll och tankarna flyger Känner du igen dig själv? ..
Imorgon är det last day in school thank GOD! även en del människor/vänner till mig reser vilket blir lite surt men sen är det ju skön för dom :) .
Jag ska uppträda på Avslutning imorgon också lite nervös faktis med tanke på att jag inte har gått i den skolan så länge men jag ser fram emot de har fått suport i de (tack) har dock ont i halsen så vet inte hur det ska gå men DET LÖSER SIG Som jag brukar sjunga haha .. ni känner väl igen låten?
Aja nu ska jag ta och sova ska upp tidigt vill lämna en låt till er som är jätte fin från alicia keys album .

Jag saknar dig, det är allt friends yes we are..but still like why do like that ..
just say i cant insted of makeing up games u feel me..?



Goodnight Loves & Friends ..

Goodnight

Jag prata nyss med en vän i toronto ush vad jag saknar det stället.. iaf när jag va där lyssnade jag och en jämt på denna låten ska dela med den här ..innan jag lägger mig och vilar <3

Music Mode - MARIO !



YEAAAAAAH vi känner väl till YOU SHOULD LET ME LOVE YOOOU??
Mario barret den underbara vackra sångaren har släppt ett album ..vilket va ett tag sen men nu släpps lite nya låtar på min blogg :)
Denna låten jag lägger upp nu kom ut idag och heter Thinkin Of You en fin låt fint beat lägger även upp en till som är lite äldre som heter Outta breath nice beat där med
men jag tror detta blir mitt sista inlägg pga jag ska plugga lite nu sen sova så vi hörs med mer talk 2morrow !
BLESS YALL !

Oboy & Lussekatt ..Mmmm mysigt


Nu har jag gjort allt jag orkat med idag åter står bara plugget ush.. orkar inte men aja ..
Jag köpte en jätte fin choklad idag inte vilken som hälst en fin från belgien ..nu tänker du själv klart okej orka köpa en sån choklad hahah! Men jo kära du det är inte choklad man äter MAN GÖR OBOY AV DE :D detta var första gången jag använde mig av de ska nog köpa fler för det va ju mummmsigt mmmmm...;)det är en choklad bitt på en pinne som man sen lägger i a cup of milk :p Som själv klart ska vara varm så chokladen kan smälta :) och eftersom det snöar ute idag bestämde jag mig själv för att äta lussekatt det är så himlagotttttttt! Så nu sitter jag på mitt rum med Itunes varm hood tröja och Tv:en på hahah ..
Ska ta drick & äta upp detta sen försöka börja plugga lite :)

Vad Gillar du bäst Peppar Kakor eller Lussekatter ?


Nyklippt =)



Nu har jag klippt mig och känner mig like a fresh Lady ..Inte nog med det passade jag på att fixa mina naglar också !
Jag tycker att det är viktigt att man tar hand om kroppen,hyn och håret . det är inte utsidan som gör en till en människa men den ger oftas försöket till att lära känna insidan why is like that i really dont know..
Min kära frisör idag blev Mamma ! haha hon och min bror drev ju med mig och sa först att min bror hade klippt sig hos min vanliga frisör så jag blev avis och kännde för att klippa mig ..MEN DET VA JU MIN Mamma SOM HADE KLIPPT HAN NÄR JAG SOV-.- Så då satte jag mig och blev klippt haha! Jag gjorde ingen mohak denna gången tog bara en sida ..det är Brrrrrrrrrr kallt ute nu :o .



Back from School And Now 2days left =)


Japp idag sluta man tidigt då , Häääärligt :D .
Jag slutade runt 12:50 och blev upp hämtad av en vän till mig så han körde hem både mig och han så fika vi lite hos mig prata spela kort och tog det lungt han reser på fredag så vi tog det lungt :)
Där efter får jag ett sms av min barn domsvän Siran Som gick i grund skolan med mig !
Hon kom förbi mig och hälsade på va jätte kul att see henne !
Nu ska jag nog klippa mig vet inte hur det blir men något ska jag väl göra ;)
Vi hörs sen Kramisar!



My dream - Music Is My Soul ..


När jag va 15 år skrev jag denna texten och jag känner att inget av de har ändrats den är ME MYSELF & I.
When u read it u'll anderstand ME !

My dream! My dream is very special to me, and I can’t sit around and wait for it!My dream is a part of me, it..s a way for me to express myself.I love poetry. I love to write poems and to read poems as well. My dream is to become a singer, become an "artist".It all started when I was eight years old. I liked to stand in front of the camera. I would sing, mime and even dance in front of the camera. I started to play the piano and I’ve been playing the piano for five years but I don’t take piano lessons anymore. I still play the piano but I..m not very good at reading notes. When I play the piano I play from my heart. I listen to songs "music" and then I just play it by ear. To me music is a part of me, it..s been a part of me ever since I was a little baby. My mother used to sing in a choir when she was younger.I even write my own lyrics and my lyrics mean a lot to me. It all began when I was yonger and wrote in my diary whenever I was sad, mad, happy or lonely. I just sat by myself and wrote. After a while I started to write poems and then some of my poems turned into musicWhen I read my diary today I thought to myself I want to make something of if. And now I’m doing a project about music. I listen to a lot of music and I get my inspiration and idéas from it to make my own lyrics. In my diary I’ve written a lot about love, luck, hope, friends and about myself.Now I write about life, dreams and other things but I really want my lyrics to "stand out"!! I’m working on my dream

Goodnight this wus all about me .





Stay Safe & Blessd , If You Love 2 Hate , HATE !

Tävla Och Vinn Bio Biljetter .. Månadens Fråga




Japp denna filmen fångade mig och jag ska lätt se filmen men jag vill nu att DU ska kolla in Trailer om filmen och därefter Förklara Varför Du vill Se filmen Så Kan Du Och Din Kompis Vinna Biljetter till Bio Premiär den 29januari!
Skriv Ditt namn och definera varför du ska vinna biljetten +1 till denna filmen .

Du ska samt svara på Vad Heter Dom På Bilden(dom som spelar filmen) .
Lycka Till :) . sista dagen är den 9/1-10 !


Oooooh baby, ohhhh Gotta get you home with me tonight .

IDAG HAR JAG MAXSAT DENNA GAMMLA LÅTEN =D . sjungt på den men kunde inte hitta den nu HAR JAG ÄNTLIGEN HITTAT DEN OCH SKA DELA MED MIG :D .


home from work

Är helt slut Just nu kom hem från jobbet nyss och det snöar visst nu lite kul ändå :) .
Nu sitter jag och äter och pratar med min kusin Thomas i sthlm
Han vill komma ner till göteborg nämligen den lilla ungen och fester haha!
Jag sitter och kollar igenom old music LL Cool J va längeseeen men han är skön är han !



Dagens köp :)

Nu förtiden så är alla skor open och jag behöver skor som jag kan ha dagligen fast med klack
Letade Över allt Men hitta seriöst inga Skor som jag gilla :)
Så jag köpte ett par lila skor från Bianco dom låg på 600:- men det jag märkte efter ett tag att dom kostade 300:- som tur var pga REA :D .



Chillar :)

Idag slutade jag tidigt yeeey så jag gick och hälsade på pappa :) med min kära lilla kusin .
Åkte till stan och letade efterskor hittade ett par faktis , Sen därefter åkte jag hem , nu är jag hemma och tar det lungt gick ut en sväng med mina små bröder haha dom växer fan :)
aja nu ska jag sätta på music och vila lite sen ska jag iväg till jobbet -.- .
vi hörs nog sen va med och tävla om bio biljetter :D.



Lille bror Powell Där Bak och Patrick som är längre mig & yngre :p

SPORT NBA .



Igår spelade CLE Mot OKC och Dom som vann blev helt enkelt CLE Med 102 - 89 det va en rätt så enkel match för laget och det går bra för dom JUST NU !
Här är några hige lights från igår dagens match .


VS

Ikväll spelar Mitt Favorit LAG LA Lakers mot Chicago Bulls Vilket en Va Mer Än Mitt Favorit Lag !
och så här står det på NBA.Com

The Los Angeles Lakers' longest road trip of the season thus far couldn't get off to much of a worse start for Kobe Bryant.

A visit to the United Center might provide him with the chance to bounce back.

Bryant and the Western Conference-leading Lakers visit the struggling Chicago Bulls on Tuesday, trying to rebound from their first loss in 12 games.


Always On Time - Music Mode


Jag har nog lyssnat ihjäl låten sen IGÅR Den är gammal men den är BÄST HON ÄR SÅ HIMLA VACKER !
Men allt jag älskar och gör delar jag med här så klicka play och njut av låten som jag gör den får en KLAR 5:A!




Always there when you call (Buckshots, hah), always on time
Gave you my....baby be mine
Always there when you call, always on time
Gave you my....baby

[Chorus - Ashanti]
Baby, I'm not always there when you call, but I'm always on time
And I gave you my all, now baby be mine
I'm not always there when you call, but I'm always on time
And I gave you my all, now baby be mine

[Ja Rule]
C'mon and get a piece of this late-night lover
You know, the one that swing dick like no other (shit)
I know, I got a lot of things I need to explain
But baby you know the name and love is about pain
So, stop the complaints and drop the order restraints
Our sex life's a game so bat me down in the paint
'Cause I can't wait no more
'Cause it's about a quarter-past three and shorty's eyein me
I got the Bentley valeted
And I'm just outside of Jersey, past the Palisades
And I love to see that ass in boots and shades
Hold down on the bed while I'm yankin your braids
Thug style, you never thought I'd make you smile
While I'm smackin your ass and fuckin you all wild
[With Ashanti] But we share somethin so rare, but who cares, you care

Girl, get a grip, c'mon, pull it together
It's only a sunshower, we been through worse weather
Like the stormy nights you wrote a "Dear Ja" letter
And took my Benz and keyed and cut the leather
Bitch, you know better, we live M-O-B
Money Over Bitches, Murder, I-N-C
I got two or three hoes for every V
And I keep 'em drugged up off that ecstasy
I'm a playground legend like Kirk with Pee-wee
Name a nigga in the league got more game than me
I play hard, there's so many women I fathered
Meet 'em with scars and send 'em home hot and bothered
Truth or dare, this life ain't apparantly fair
And a love with no glare is a crystal stare
But we share [with Ashanti] somethin so rare, but who cares, you care

[Chorus]

Oh I'm, feelin like ya livin a, double life
'Cause you don't be comin home, sometimes
Baby, but you're always, on time, checkin for one time
You and I, got a special bond together
We go back like bombers boo, in the coldest weather
And when I play you play the same way you freak me baby I fuck you crazy
Then I'm gone
Baby don't really want me to get up and leave off that easy
She'll be wakin up wet for sheezy
Remind these bitches to mind they business
Believe me, this pimp game is very religious
And I'm built like the Don Bishop
Gon' keep this money-green Benz and my hoes as my witness
The life we share is a thug affair
[With Ashanti] But who cares, you care

[Chorus]

[Ashanti]

Always there when you call, always on time
Gave you my....baby be mine
Always there when you call, always on time
Gave you my....baby be mine

[Radio Announcer]
Here at W-I-Z we play nothing but the hits, nothing but the hits
Nothing but the muthafuckin hits


Godmorgon SWEDEN :)


Nu är jag uppe och har städat mitt rum duschat nu åter står TEEE :D Min hals mår inte så värst bra :( .
Men aja det regnar som ett hav -.- från snö till regn hmmm det är väl för varmt för snön att falla :) .
Jag hade en sån skööööön underbar dröm så ler väl lite hitt och ditt hihih . Vad ska ni hitta på för skoj idag? ni vet väl att det är 3days left sen ???LOV YEEES! Längtar även om typ halva gbg ska till UK Om inte Sthlm (Jag ska också ditt).
Men nu ska jag dricka te och sen ta på mig skorna och iväg till skolan . ska försöka uppdatera bloggen och skriva när jag sitter på jobbet om inte jag hinner innan men stay safe alla sköna underbara människor :) .


Sov time Godnight <3



Nu är jag helt slut .. och har ätit Felix paj haha tog bacon och brocoli..men halsen gör lite ont jag har även sjungt lite så det blir väl Bedtime song som heter Never felt this way så dagens kvälls låt blir Mig själv..
jag fattar inte att snart är det lov kan behöva det. imorgon blir det skola som vanligt och jobbet därefter om jag vaknar med feber för halsen verkar inte funka trotts att fredag ska man uppträda :( .
imorgon ska vi köra lite kärleks frågor tycker jag .
Kramisar till er alla och sov sööööt !


den lilla pajen som NU ÄR i magen hos mig :p .


Vilka är de? DAGENS FRÅGA ! MUSIC MODE !


DENNA TAVLAN ÄR ÄLSKAD AV MIG :D Men har tagit lite när bilder och ni ska gissa vilka det är ?:)
1? 2?3?4?5? GUESS WHO THEY ARE ?

Music Mode - DREAMS !


Det finns låtar som är mer än music som är reality som är livet som är ALLT I ETT! Denna texten är tung och låten är skööööön lyssnade på den i duschen måste dela med mig av den och ARTISTEN ÄR TÖÖNG HAN HETER THE GAME  -DREAMS !

VIDEON ÄR UTE - BACK 2 THE CRIB .


Som ni vet släppte chris brown en låt med juelz santana för inte sålängesen OCH NU HAR VI VIDEON HÄR :)
Så cheek it out .


Ush ..

Ush vilken jobbig dag det har vart ..
Aja ibland blir det som det blir , Jag köpte där emot 1par jeans och en tröja idag så det känndes väl bra :p  ,
Jag sitter och pratar med judith nu och vi märker att snart är detta året slut :o känns som nyår va igår ..
Aja men jag ska ta och plugga vidare nu är väldigt trött vet inte varför :)

En Vitt Morgon


Godmorgon Folket .
Imorse vakna jag och kolla ut då såg man snö lite överallt känndes skönt och mysigt ..
hoppas det blir en Vitt Jul :).
Sov faktis inte som bäst idag men fick väl sova ut halvt idag . nu sitter jag i skolan och ska plugga lite till ett prov jag ska ha senare i Samhäll -.- .
Har ni tänkt på att det är 4days left till JUL LOV YEEEEEY!

Bed Time..old school baaby ..give me that honey looooove


Okej nu måste jag tyvär sova .. klockan är mycket
ligger i min säng och pratar i telefon med min kära människa :) som jag snart förmodligen kommer träffa
Jag har märkt så mycket denna veckan jag har fått frågan i min mejl om jag jag föddes med min röst eller om jag tränar sångpedagåg :) , gumman jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den men jag började sjunga som liten insåg väl nu för 2årsen att det va en stor del av mig så skulle jag svara blir det nog Jag föddes med sången ..+ familjen är väldigt musikalisk .
but i'll have 2 turn off the computer now and talk 2 you guys 2morrow mycket kärlek till er och oroa er inte bloggen ska växa och vi alla ska bli lika mycket del aktika i den som jag är :D i'll talk and u will talk bless ya'll!

Ska dela med mig av en klassiker oldschool baby !

Christmas day 25, 2007 , Lebron !

DAAAAAAAAAAAAAAAMN
ÄLSKAR BASKET !!


NBA - LA Lakers ! 25 DECEMBER MISSA INTE !


Detta är ett litet clipp om föra matchen som spelades .. Då vi förlora vilket inte va bra !


MISSA INTE DENNA MATCHEN AJ AJ AJ !! SJÄLV KLART HÅLLER HALVA VÄRLDEN PÅ LEBROWN.. -.-
VILKET LAG HÅLLER DU PÅ ?
MATCHEN SPELAS KLOCKAN 05:00 PM !

AM BACK !! :D

ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEN!
Nu är jag tbx datorn funkar underbart tack vare min chef på jobbet xD.
Idag va en skön dag det är ju trotts allt den 3 ADVENT ..Snart jul :o.
vi fick lussekatter och peppar kakor på jobbet yeeey..
men som sakt vaknade klockan 10:30 och va slut förstår inte ens att jag orkade jobba but u gotta do wutch u gotta do right?..Jag va med min barndoms vän som är på besök i sverige från usa där han är och pluggar (han som vi fira igår 19 år nu GRATTIS ). Känns bra att ha han hemma ett tag..
Han satta väl nyss och babla på med mamma fett kuul va det så här lät det från mummy .. "DU BARA VÄXER OCH VÄXER  SKA DU INTE SÄGA YAA KNOW WUT AM SAYING " Hahaha altså de va ju torrt pga att alla i usa säger typ så .
men aja jag vet inte ens hur jag ska börja med att förklara min helg för er. ska försöka ladda upp bilder nu i veckan så fort det går från J-sons party to Bday party ! men gott folk ska börja plugga lite grann och köra lite music mode med tanke på att jag ligger back nu i musiken :o NOT GOOD! Hahah by the way alla min låtar, texter och arbeten är kvaaaaaaaaaaaaaar , ska uppdatera sporten också :) .
LUV 2 YALL !

Längesen..:)

Godmorgon folket hur är det med er alla?
Jag har vart väldigt dålig på att uppdatera min blogg men som sakt min dator fungerar inte :( .. Jag vakna nyss och är jättte trött men kom på att jag ska jobba och lämna in min dator så att den kanske funkar till ikväll yeeeey :)
Hur har eran helg vart?
Jag kan inte direkt kort fatta min helg än har en massa bilder jag ska vissa er och en massa som ska delas med :).
Fredagen va GOING HARD Vi fira mina kompis som fyllde år Och va på J-sons REALEAS PARTY Som va Tung , och igår va jag på en annan kompis som fyllde år så vi fira den personen och de va också över kul Nu har jag nog mer tränings värk än någonsin atta dansa i klack på en fredag från 22:00 till 03:30 sen en lördag från 18:00 till 03:00 är ett hård tränings pass hahaha . Men Jag ska uppdatrera allt så fort jag kommer hem sitter på lille brors data :)
Nu ska jag duscha och iväg till jobbet kärlek till er =) .

DATORN FUNKAR INTE :@

Japp precias som det står .. Min kära eller use to be min kära laptop fungerar inte som bäst just nu och alla  mina arbeten är borta min music mina texter :( får inte igång den som den ska faaaaaaaaaaaan blir väl helt enkelt att skicka ni den till lagning . :( Hoppas dock jag kan lösa det själv :) . nu sitter jag i min lille brors rum och bloggar har tvättat mina kläder och kollat på Klimat Mötet eller kanske inte mötet men det på TV !
Jag ska nog ta och kolla kläder för imorgno blir det nog Potoshot än engång börjar bli sjuk så vaknar jag på rätt sida så blir det Modell work in the studio haha nee skoja men bilder blir väl av då :) .
Kram kram .

En Mörk Morgon.. :)



Godmorgon Lovers & Friends !
imorse när jag vakna 06:30 va det mörkt ute vilket det brukar vara unde vinter tid haha.. men Jag skulle ta bussen klockan 08:00 och de va lika mörkt ute då känndes rätt så skönt men ändå tröttsamt .. inte så vann vid att vakna så tidigt med tanke på att jag brukar vakna klockan 09:00 till skolan eller 08:00.
Nu sitter jag i skolan och vi har poängjackt (ingen rolig grej) det går ut på att jobba upp ämnen man ligger back i eller bara jobba extra :) Jag tycker iden är rätt så bra bara dåligt att skulle man bli klar runt 12:00 får man inte direkt gå hem -.- . Jag ska börja göra om bloggen snart så det finns lite mer man kan göra tävlingar, ska lägga upp video blogg filma dagarna även från studion så ni får se hur jag jobbar =) . Imorgon Har jag Photoshots så ska förska filma in de ska bli kul tho :)
Nu ska jag plugga vidare på min kära poängjackt hahah .
Mycket kärlek till er

GODMORGON !


Goodnight <3


När jag tog ett varmt bad dök denna låten upp på en liten äldre playlist och den fånga mig iallafal så jag ska dela med mig av låten den får en KLAR 5/5 Av mig ..

I'm lost without you
Can't help myself
How does it feel?
To know that I love ya baby
I'm lost without you
Can't help myself
How does it feel?
To know that I love ya baby

Tell me how you love me more
And how you think I'm sexy baby
But you don't want nobody else
You don't want this guy
You don't want that guy
You wanna touch yourself when you see me
Tell me how you love my body
And how I make you feel baby
You wanna roll with me
You wanna to hold with me
You wanna stay warm and get out of the cold with me
I just love to hear you say it
It makes a man feel good baby
Tell me you depend on me
I need to here it ..

Goodnight ppl sleep tight Luv & Bless P to the M .

Extra låt .


Vill inte bli sjuk ..Vilo Onsdag



Nu är jag ine i dag 3 och mår illa med huvudvärk på dagarna vad är det som händer? Somnar tidigt vaknar på nätterna om inte tvärt om. Jag tappade upp et bad nyss och det känndes skönt men huvudvärken sitter hoppas jag inte blir sjuk snart är det lov och sen blir det åka bort ..
Nu sitter jag här med godis och fanta haha för jag tror jämt att när jag äter godis kankse det känns lite bättre och fantan är så klart ett måste det va längesen jag drack de. ska nog ta och kolla på film sen sova i guess filmen blir LOVE & DANCING ..Berättar lite mer om den när jag sett den blir nog imorgon ..

NBA


En sak jag inte har delat med på bloggen om mig själv är Sport så nu har jag lakt till en ny kategori som har med sport och göra . Jag Älskar BASKET Och följer NBA MITT FAVORIT LAG ÄR LAL LAKERS! ÄLSKAR kobe och har sett nästan alla deras matcher nu under ligan .
Jag har sportat mycket i mitt liv har gått i Fotboll,Friidrott,Basket, Gymnastik & Sen balett & Jazz om det räknas som en sport . Jag är en aktiv tjej som älskar sport helt enkelt så jag ska med att börja dela med mig av NBA så Mycket jag hinner Jag hörde att vi får sommar lov den 3JUNI Så Jag Drömmer om att få se FINALEN NÄSTA ÅR:D Hoppas på de ..haha .
Idag ska jag börja med att berätta om mitt favorit lag och spelare vilket blir!!?! KOBE !
Hans föra numer va #8 vilket är mitt lycko numer och min Siffra!! Så mycket kärlek för de Nu har han 24# och spelar som Guard!
Laker har spelat 16 macther och vunnit 9 i rad dom har just nu Bästa Poängen bland lagen och ligger på top !
IKVÄLL LR SKA JAG SÄGA IMORGON BITTI HAHA Så MÖTER DOM JAZZ VS LAKERS!






VS

Jazz-Lakers Preview


By MATT BEARDMORE
Posted Dec 08 2009 5:42PM

With 17 of their first 21 games at Staples Center, the Los Angeles Lakers have taken advantage of the heavy dose of home court.

With plenty of road games coming up, however, the defending champions aren't getting too excited about the early season success.

The Lakers look to win their 10th straight overall and seventh in a row at home over the Utah Jazz on Wednesday night, with the teams meeting for the first time since last season's Western Conference quarterfinals.

 


Mitten av veckan nu då :)

Holaaaaaaaaaaaaaaa alla underbara läsare & Homies , Hur är det med er?
Jag mår helt okej faktis haft en chill dag idag Men samtidigt badluck day -.- .
Skolan va en kort dag hade Prov i Svenska B , om Romantiken & Upplysningen det känndes bra men efter provet känndes det som att jag kunde gjort bättre :S fast det gick nog bra :)Vad är erat favorit ämna i skolan?
Efter skolan Kom mamma och hämta mig yeeeeeeey :D pga jag skulle iväg till NET ON NET Med Min kära mp3 spelare har fått lite problem :( med skärmen jag som älskar den sååååå! Fanns inga kvar på lagret och det kommer ta 3 veckor för att beställa en ny .. Så nu ska jag sitta och hitta en Ny Kanske blir en Ipod Touch även om jag inte orkar med dom för det är ju bara Itunes som funkar på den men dom är nice vilket fall som hälst :)
Aja sen efter vi hade vart på NET ON NET blev det IKEA ville kolla på lite möbler vi köpte en hylla -.- Sen VA DET TIME FÖR MIG ATT KÖRA BIL HIHIH ! Övningskör då , det gick faktis bra kört sen i sommras men nu va det ca 2månader sen så det känndes helt okej ..
UTVEKLINGSAMTALET GICK UNDERBART Och jag diggar verklingen min nya skola så de väl bara fortsätta att plugga på lilla Patrici hihih.Det va dock lite skämmigt med Engelskan pga alla satt där det va 2lärare + mammsen och jag som inte liksom är bäst på engelska så fick väl fråga om vissa ord när jag skulle säga alla ämnen på engelska så det va kul men nu gott folk ska jag väl kila iväg till köket för att äta men är strax tbx med nya inlägg :)


TREY SONGZ FT KERI HILSON & USHER ! MUSIC MODE


JEPP TREY SONGZ GÖR DE MED DOM 2 GRYMA ARTISTERNA MED LÅTEN INVENTED SEX ! CHEEK IT OUT NOW HÄR PÅ MIN BLOGG =) .

Trött Trött Trött..

JAG ÄR SÅ TRÖTTTTT...
Igår va nog en sjukvkäll haha jag sov ju klockan 21:00 och vakna klockan 03:15 up from now where ..Låg i sängen ett bra tag men då jag fick besök haha då menar jag ett samtal från en oväntad vän Taban heter hon det va så kul för jag låg där försökte somna då det ringer och jag hör . Hallå ahaha , Jag : hey vem är de? Hon: det är Taban såg att du inte kunde ringa och jag är piss rädd kan inte sova.. Jag: hahah men heej gud vad längesen vad har hänt ? osv hahaha det va för kul för min käre vänn har förbi för lite saker som skrämde henne , vi hade inte pratat på månader men vi kom in på att prata om mat KLOCKAN 04:00 Hon ville prominera till MC medans jag låg där och ville gå till köket och bara äta allt som fanns och gick att få i sig , men så blev det själv klart inte .. vi pratade en stund sen bestämde vi oss för att lägga på klockan 04:20 sen tog det tag tills det gick att sova klockan slog 06:00 då jag somna Fråga om jag är trött?ush
Skolan klara jag iaf av på någotsätt finns ju för roliga folk där filmade lite av en lek som heter ERIK haha ska sätta upp den så fort jag hinner..
Jag har jobbat och vart på ett underbart möte med FLAME kolla gärna hans blogg :) .
Men nu gott folk ska jag få igång lite plugg innan jag sover DJUPT :)

Rymdhotell öppnar luftslussarna 2012..

På med kardborrdräkten! Redan 2012 ska ett spanskt företag ha ett rymdhotell i omloppsbana runt jorden. Pris: 30 miljoner kronor för tre nätter. WTF VEM KOMMWR HA RÅS MED DET??? Visst det låter jätte coolt but why upp there wut going on ..världen är lite knas haha .. så här stog de och detta ingår i resan ..:

Att bo på hotellet, The Galactic Suite Space Resort, kommer att kosta tre miljoner euro, cirka 30 miljoner kronor, för tre nätter. Då ingår åtta veckors förberedande träning på en ö i Karibien och resan till hotellet - i en ryskbyggd rymdraket.

Under vistelsen på rymdhotellet får gästerna se solen gå upp över jorden 15 gånger per dag, och färdas ett varv runt planeten var åttionde minut. Hotellet rymmer fyra gäster åt gången, plus de två piloter/astronauter som tar besökarna till kapseln.

SKULLE DU TÄNKA DIG ÅKA?

klockan är..03:30


jag har sovit sen klockan 21:00 de va inte så tidigt fick dock ett samtal från människan och de va lite ovänat vi prata inte så mycket typ bara bråka minns inte så jätte mycket pga  jag sov men nu minns jag varför..men nu är jag vaken och inte kan sova.. något känns inte rätt vet inte vad det kan vara ..hoppas på att kunna somna om snart men efter som jag nyss vaknade och min spel lista spela så va denna underbara låten på ..


When Am Alone with the TV ...

I <3 The Element Of Freedom


JAG ÄLSKAR SPOTIFY OCH JAG ÄLSKAR HENNES NYA MOGNA UNDERBARA ALBUM..
Vad vore music utan piano? ..
Hennes album är jätte vackert fina låtar, det låter som den samma Gammla Alicia Keys i love it .. ppl gå in NU OCH SÖK PÅ HENNES NYA ALBUM Nästa vecka släpps de kanske köper det vet inte fårse..:) men jag ska dela med en känd låt vi alla känner till men nu är den omgjord på hennes album PART II EMPIER STAT OF MIND! eftersom jag är jätttteeee trött ska jag sova lite nu och somna tills hennes fina album Natti natti


L O V E - My school & Friends

Måste bara lägga upp dagens hetaste prylar hahaha Idag har det då vart
Iphone, DEN SNYGGA JERK VÄSKAN! sen DOM COOLA GLASÖGONEN lol har väldigt tråkigt nu och är trött som *** ska nog ta och vila snart har ätit och drukigt OBOY hihi men jag sa att jag skulle sätta upp lite bilder från mina klass kompisar i skolan dom jag umgås med för det finns ju massor med liv i skolan så här roa vi oss och dessa folk gör min dag i skolan Mycket kärlek till er :) .(ps de som inte är med no hard feelings hitta bara dessa bilder)


IT COLLEGE OF SWEDEN !!

Dagens Köp =)

Köpte en Guld klocka ville ha en daglig klocka som va guld hitta en fin för 398 :-

Sen köpte jag ett Hår diadem från Bianco 99:- det va faktis riktigt fint tyckte jag !

Sweet Monday =)

Nu är jag hemma från school =) Hahaha det va en härlig start på veckan hade väl en vanlig dag men med ett glatt humör :) . Idag JERKA VI SOM APOR I Skolan det va fettt kul skratta ovanligt mycket hahah va nog övertrött :)
Men efter skolan kände jag för att Ta en väng på stan med 2kill kompisar Jag köpte 1klocka och ett hårband/diadem.
Sen åt vi på MAC DONALDS haha Fett längesen Och min Favorit Fanta va slut ..VERKAR INTE BARA VARA JAG SOM ÄLSKAR DEN xD ..Efter att jag hade vart med dom Träffa jag Dario,Oscar & Alice det nämnligen så att kära Alice åker imorgon så jag va med henne och köpte ett par skor..


Svart väska från Åhlens , Black Convers Och En Vitt Långbakd Shorta :p från BikBok =) Blev Chill kläder idag ...

And Now It's Monday. 9 SCHOOL DAYS LEFT =D



Nu Är Man då i skolan och jobbar hårt =) . haha igår kväll va de lite svårt att sova , somna kl 02:30 OCH FÖRSOV MIG PLUTTIS DET ÄR DITT FEL!! Hahah .. iaf det gjorde inte så mycket jag hann väll..När jag kom till skolan fick jag konstiga blickar as if VEM ÄR DU -.- Folk kännde ju inte igen mig haha ! att en hår frisyr kan göra så stor skillnad , Först skämdes jag men nu gillar jag de =) . Jag ska visst spela in en video idag :o ska bli kul haha , Slutar runt 16:00 idag sen ska jag Iväg och Träffa FLAME =) vi ska prata lite och kolla i studion han är FÖR SKÖN DEN KILLEN ! Anyways talk 2 you foxs later =) Har Lite Mode Frågor till er sen PEACE & BLESS !

love has an age ? .. no i dont think so

Hmmmm... Har Kärlek någon Ålder? Jag vet inte asså när mamma lr pappa säger ta inte kärlek för givet i din ålder.. tycker jag det är dumt pga människan är väl inte gjord till att få spec känslor till en viss ålder? de klart Sex har en ålder och de är ju sant när dom tänker kärlek ingår sex i det hela så dom har väl rätt som vanligt . Jag satt och tänkte på när jag va kär på riktigt och hur gammal jag va .. sen satt jag och tänkte idag efter jobbet så såg jag ett litet gulligt par dom såg ut att vara 14 år killen krama om tjejen och dom prata skratta det såg så gulligt ut men ändå litet ut ! men då såg jag att är dom glada tillsamman så varför inte liksom?.. Jag tycker killar ska sluta säga fan vad söt tjej hon är allt men för UNG :s Wtf och tjejer också sluta säga fan vad söt kille är men fan han är för ung lr han är älder.. asså i think love happens with or with out numbers ..Men Jag Själv känner att jag vill stay away from love för känslor förstör en massa har jag märkt men sen vill jag inte stänga in mig från kärleken.. vad gör man? ..
Nää men nu ska jag nog sova .. Vi hörs imorgon folket sov gott ..
Kunde skrivit mer men är lite Confused right now och har en lång skol dag imorgon Peace ya'll .



SAMBA TIME =)

Jag har lakt upp mycket R&B osv jag Älskar SAMBA ,AFRIKANSK,KIZOMBA,SALSA Massa music nu lyssnar jag på samba music och min tjej kompis som flytta till swe för ca 5årsen kunde inte svenska och hon skulle uppträda samba så minns jag att jag skulle vara med vilket jag va det va sååå kul synd att jag inte har någon bild :(. Men jag hitta låten vi dansa till den är så skön att dansa till så delar med mig av SAMBA MUSIC .


Denna låten är inte samba men en gammal skön låt , Me Gustas Colombiana =) ..


Music mode Meeeee =) .

Idag efter plugget och allt kännde jag för att sjönga vilket jag då gjorde fick ett klipp som blev halvt bra men yeah lyssna gärna and let me know vad du tycker =). Har ni önske låt let me know så spelar jag gärna in och sjunger


MUSIC MODE - USHER , RICK ROSS , YOUNG JEEZY AND DRAKE!


JAG ÄLSKAR LÅTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!
ASSÅ RICK ROSS I'M THE BIGGEST BOSS IS THE SHIT , SEN HAR VI DJ KHALEDDDDDDDDD , OCH USHER AND YOUNG JEEZY SIST MEN INTE MINST DRAKEEEEEEEEEE BABY!! DAMN LÅTEN ÄR SKÖN ! Videon är också helt aight men USHER SJUNGER GRYMT I LÅTEN HANS NOTER I LÅTEN NI MÄRKER NOG VILKEN DEL AV LÅTEN JAG MENAR MEN DEN ÄR NIIIICE HÖJ KÄNN BASEN OCH LYSSNA CUZ DEN LÅTEN HAR GJORT MIG HYPE AM FED UPPPPPPPPPPPPPPPPPP BABY! =).

Back home =) Sunday night

Nu är jag hemma är nöjd med min Söndag fick mycket gjort plugget , Cheeked, Work,Cheeked Och Cafe med Min Käre Vän , Cheeked !! Nu är jag hemma och har ätit med mummy tog det lungt med henne !
IDAG HADE JAG PANIK MED DATORN! Den stägnde av sig själv och trodde min världen hade gått under pga mitt arbete som jag hade jobbat med !MEN DET VA KVAR SÅ TACK GUD! =D , Jag skicka nyss mitt arbete till syrran i UK hon är där och pluggar Stolt Över Henne Saknar henne också men snart är hon hemma och hälsar på She's A SMART ASS och har också talang inom MUSIK hon är trummis yeah tro det är EJ vi har ett trumsätt and she knows who 2 work it ;) sen spelar hon BAS också hihih ÄLSKAR MIN familj faktis =).
Men Nu är jag på Music mode så ska ta och lägga upp lite music har även sjungt lite idag så ska lägga upp de också hihih , IMORGON ÄR DET MONDAAAAAAAAY AND IT'S SCHOOL TIME INIT? TIME 2 DO WUUUUUUUUT? KÄMPA HAHA!

HIHIH STAY TUNE 4 MUSIC MODEEEE <3

Sitter på jobbet =)

HEJSAAAAAAAN ALLIHOPA Nu närmar vi oss kvällen vad gör ni idag söndags kvällen?..
Jo själv ringde min chef mig så jag sprang visst till jobbet där jag sitter nu fast innan det gick jag på eTT cafe där vi fick besök av en bekant person jag tror de flästa har sett på TV och även på stan han börja prata och berätta saker om livet hihih men jag ska fortsätta jobba pga jag har bara 10 min rast-.- Mycket kärlek till er OCH GLÖM INTE TÄNDA 2ADVENT LJUSET =) .
Jag hittar ingen bild på personen men han som va "mörk hyad" och dansa i slowmotion han är faktis grym =) så fick lite råd av honom . Kramis TIME 2 WORK .

Pinsamt .. HAHAH!


HAHAH ! Jaa du , När skämde du ut dig sist? och vad hände?
Jag satt på bussen igår på väg in till stan haha och det finns ju speglar i mitten och längst bak på bussen.. Så jag sitter där och lyssnar på music kollar ut igenom fönstret så går det på en helt okej killen han såg väl AIGHT ut och först sätter han sig och kollar bak sen bytter han plats för han vill då antagligen komma närmre mig haha! rätt som det är när han ska av från bussen och ska kolla bak SÅ SLÅR HAN TYVÄR I SIG MED HUVUDET Jag kan ju inte hålla mig från skratt så jag skrattar haha de va lite synd om han och jag borde kanske inte skrattat framför han :p but i just hand 2! NÄR SKÄMDES DU SOM MÄST ? !

Imorgon släpps Alicia keys nya album


Alla som använder spotify och gillar den vackra alicia keys GLÖM INTE LYSSNA PÅ HENNES NYA ALBUM Som släpps 1vecka innan på spotify så vi med SPOTIFY får höra den före butikerna hihih Saaaaaaaaajk -.- .
Här Är En låt av Albumet Som heter THIS BED !

OMARION FT BOW WOW .


Dom är så sjuuuuuuuuuuuuukt fina !! VI ALLA KOMMER IHÅG DERAS sköna låtar dom gjorde tsm föra året ? dom släppte ju ett album tsm .. vi har ju inte hört något from dom på ett tag men nu har dom gjort en ny låt som heter Jack it up! Dom har gjort bättre för men hoppas vi får höra mer av dom HETA,SNYGGA & SEXIGA KILLARNA , OM DU FICK VÄLJA VEM TAR DU?
LISTEN TO JACK IT UP AND LET ME KNOW WUUUUT U THINK HOMIE ;) ?!



Från deras gammla låtar lr albumet FACE OFF ÄLSKADE JAG DENNA LÅTEN ! Kommer ni ihåg den? I DO FÖR NU HAR JAG HÖJT OCH LYSSNAR PÅ THATS MY GIRL FRIEND YEEEPP THATS MY Girl ..


Jag fasna för fler låtar så ska dela med mig lite mer av FACE OFF !

Music Mode - Chris brezzy I NEED THIS !

Jag har laddat ner så mycket ny music har Rihannas nya album och C.B dom är båda underbara nu har jag lyssnat på en låt som heter NEED THIS först gilla jag den inte så jätte mycket men den har fasnat lite lätt därför har jag laddat upp den på youtube och nu ska jag dela med mig av låten här på Music Blogg Triish =) .
den är fin han verkar har fasnat för gittaren i hans nya album för den är med i rätt många låtar but we LOVE HE'S WORK INIT? vi hörs snart ska lägga upp mina favorit låtar från Rihannas Album också . Nu måste jag nog plugga vidare skriver ett arbete om KONGO - som ska ha med nationalism och kolonialism hihih tråkigt men ändå rätt så intresant =) .
Luv 2 ya'll!

Lördags köpet & Jimmy Choo

Igår va jag på stan och ville köpa ett par skor från H&M med Jimmy Choo Fast min storlek fanns inte :( ska gå och kolla idag fast på Avenyn , Jag hitta ingen bild på skorna men dom är helt svarta med en guldig dragkedja och så hänger de en "guldkula" på dragkedja jätte söta tycker jag!
Jag såg att Hunters också hade gjort en modell med Jimmy choo haha ! inte så ine i hunters överhuvudtaget faktis men de kul att se hur folk kan gå runt med lilla,blå,gröna,gula stövlar -.- Dom Svarta och Mörkblåa är Fina !
Jag hitta som sakt tyvär inte mina skor jag ville ha men jag köpte ett par vanliga svarta tights med dragkedja på =) och även ett par solglasögon (ingen sol ute nu ) men det bra att ha om man älskar att resa =) hihi och använda när solen nu kommer till Sverige .
Blev igår dagensköp .

Hunters With Jimmy Choo:

HUNTERS :

Goodmorning ..

Heey heey ppl .. Godmorgon på er alla !
Jag vakna nyss av ett samtal -.- ush ska snart börja stänga av mobilen om nätterna jag hade 12missade samtal under natten :o knas haha . Jag har nu käkat frukost och funderar på vad jag ska göra idag ? skulle på cafe med en komips senare men får se hur det blir . Nu har jag tänkt att plugga lite har ett projekt arbete eller jag har 3st som ska görs har börjat på alla halvt men siktar VG , MVG på dom så det krävs mycket arbete ..Jag Somna till låten Me&You med young Jinsu igår den spelades om och om igen har inte tröttnat på den än häller haha sitter och lyssnar på den nu =).
Men vi hörs nog senare Take Care Luv .

Pluttis..

Jag kan inte sova .. sitter och chattar med en person som betyder mycket ..men jag tror jag saknar personen, det jag alltid har undrat är varför Du aldrig sakt förlåt?..(tror du vet vem du är ) jag sa ändå förlåt för det jag gjorde   men va väldigt arg , du däremot har aldrig någonsin sakt Förlåt.. ibland känns de som att jag knapt borde prata med dig men de något som håller den tanken ifrån mig .. undra när den dagen kommer ske? om inte får man leva vidare och undra varför du aldrig sa de.. jag minns när vi prata ut för ett tag sen du sa ändå inte förlåt men de va mer "borde ge dig en andra chans pga det jag gjorde inte va rätt" de inte de jag är ute efter det är ett förlåt ..och ny star på vänskap ..

Söndag kväll =)

Jag tycker att klockan är mycket , kom hem för inte så längesen pluggat hos en kompis och sen gick jag till kyrkan en youth grupp =) köpte även 2 saker på H&M idag men vissar imorgon ..
Just nu sitter jag och pratar i telefon , men jag lämnar en skön låt åt er alla så kan ni njuta =)
eftersom jag ligger i min säng och inte kan sova lämnar jag lite bilder också hihih =)



Mina kära vänner =) :

En Gammal låt längesen man hörde på den but  i still love it and i love him TREY SONGZ !

Goodnight luv & Bless

Time För Dagens Fråga?


Jag undra idag vad gillar du mäst nu när det närmar sig jul ? Lussekatter MED ELLER UTAN SAFFRAN ?
JAG ÄLSKAR MED SAFFRAN FAST ÄN JAG ÄR LITE ALERGIS HIHIH =) .
PUSS OCH KRAM !

Godmorgon =) Städ Time

Godmorgon gott folk nu är det lördag och regnet fallar -.- ! hihi har du sovt gott? Jo jag sov rätt så djupt , Nu strax ska jag äta frukost och därefter blir det STOR STÄDNING =D yeeey sajk -.- men jag ska nog ta och städa mitt rum fixsa min garderob sen hjälpa mamma lite idag är det home sweet home day ska nog inte ut =).
Men Nu ska jag äta så vi hörs nog senare kramisar !

Alicia Keys "top 10 list "

Nu har jag lyssnat igenom alicia keys top 10 list som hon har delat med på spotify hihih den va inte den bästa asså men det fanns väl 1 bra låt där lr det fanna nog 3 st jag gilla men får väl dela med en av hennes låtar från listan här också =) . Och PÅ MONDAY FÅR ALLA MED SPOTIFY HÖRA HENNES ALBUM ALLTSÅ DEN SLÄPPS PÅ MONDAY PÅ SPOTYFI! OCH VECKAN EFTER UTE I ALBUM :) passa på ni so gillar hennes music =) .

22/12-08 kärlek & frågor : SVAREN !

haha nu har jag tänkt att jag ska svara på era kära frågor och då börjar jag med fråga 1 : hohoho someone in luuuuuuuuv. Oh Gosh kul för dig Trisha. Herregud, long distans i 9 månader? Hur klarade ni er? Längtan? Gal dats great. hahha min fråga är, vrf finns all kärlek i Sthlm? i got mine there too u know? lol oh får man fråga hur gammal ur boy is?
Svar1:Kär haha jaa det kan man säg att jag är men de lite svårt ja!
Svar:2 ,9månader vi har ju då inte direkt vart som värsta poliser vi har gått från off & on , men vi känner att de blir nog att släppataget om varann , blir nog lättare sen om han kommer .
svar 3: Vi klarar det så länge båda vill så går det nog prata och hålla kontakt är väl det viktiga =).
svara 4: LÄNGTAN ÄR STOR MEN DEN BLIR IBLAND TILL SMÄRTA ISTÄLLET "/Men ibland känns de som vi är nära varan it's like one phone call away .
Svar 5: Det va en svår fråga men jag vet faktis inte gbg är väl rätt lite och tjejerna ser väl nytt i sthlm men sammtidigt blir det ju så för killarna dom ser ju nytt i göteborg och det är inte bara sthlm gumman världen är stor =).
6 Fråga : HUR GÅR DET FÖR DIG I STHLM MED KILLEN?
Svar 7: han är 17år .

Fråga : Vad heter han?
svar 1: Jag skulle jätte gärna vilja säga namnet men vill hålla det Privat ett tag till :) .

Fråga: Vart bor han ?
Han bor i sthlm .

Det Va alla frågor jag kunde svara på , och lilla syrran jag tar svaret med dig sen när vi ses lr så ringer jag dig . Tack så jätte mycket för era Sköna frågor


Pratar 3 I Tel =) .

Nu är jag hemma och det är en skön fredag =) , Jag har haft en chill dag i skolan idag därefter åkte jag och träffade mambu så fixade jag mitt hår yeey =) , Ska ha långt hår ett tag nu kännde jag brukar inte ofta ha hårförlägning fast denna gången körde jag väl de =) , Vi gick förbi stan därefter va WESTLIFE istan och Uppträde så de va lite kul att see dom , jag hittade högtalare fast jag är inte helt säker på om jag vill köpa dom måste pröva ljudet först har ni några tips på vad jag kan köpa för högtalare? Idag ska jag svara på alla era frågor =) . ska bli kul .. men nu måste jag avsluta mitt samtal jag har på hem tel med 2till kompisar de faktis rätt så skönt att prata med 2 till på hem tel haha ! vi har fan debatter och allt här men vi hörs STRAX Puss och kram , Så här blev håret !


Sittin in school d(-.-)b

Nu har jag slutat för dagen .. har haft Engelska  och Samhäll =) men ska nog iväg och få i mig något att äta för 12:15 ska jag Sjunga träna inför avslutning -.- Skriver en NY LÅT MED ASHI Som kompar på Piano åt den =) Men yeah hopaps ni har en skön eftermiddag stay fly så hörs vi sen <3

MUSIC MODE CHRIS BREAZZY & Godnight <3!

YEPP HAN GÖR DET IGEN !! CHRIS BROWNS NYA ALBUM ÄR KLART INTE HUNNIT LÄGGA IN ALLA LÅTAR PÅ YOUTUBE ÄN MEN HÄR ÄR EN SKÖN EN MED SEAN PAUL SOM JAG LÄGGER IN , INNAN JAG SKA TILL SÄNGS BÖRJAR BLI FETT TRÖTT TIDIGASTE DAGEN IMOROGN Hihihi =) imorong ska jag till frisören och hälsa på igen får se vad det blir , KORT LR LÅTA DE VÄXA?..Men gott folk vi hörs nog imorgon för mitt hår är blött från duschen och måste locka de snabbt innan det blir för sent , Mycket kärlek till er och imorgon ska jag svara på allas Kärlek & frågor svar :) yipee så passa på nu med sista frågorna så svarar jag på allt imorgon , GOODNIGHT PPL LUV & BLESS!Får inte glömma med att säga IMORGON ÄR DET FREDAG HIHI !


Saker VI INTE ALLTID SER?!

Hmm nu sitter jag här och lyssnar på music kollar på bilder och tänker tbx på mitt liv , Har märkt en sak vi människor glömmer och Gissa vad det kan vara?!?!? UPPSKATTA LIVET? hur många gånger har du hört dig själv säga , Jag behvöer pengar?, Jag behöver nya skor? , Jag är Hungrig ?, Jag är så trött på livet?, Sverige suger?..osv Jo jag har sakt de för iallfall och nu sitter jag och kollar runt om mig och ser att jag är 17 år och har hunnit göra så mycket med livet men ändå så lite , Jag tycker var och en ska kolla runt tänka på minnen och verkligen tänka är det värt att gråta,tjäta , klaga? jaa men det är klart man ska göra men en sak man inte ska glömma det är att kämpa för ett träd växer inte på 1dag , Ett proffs blir inte till samma sekund , jo man kämpar och når ditt man vill komma , jag kanske inte är den som borde säga så men jag har märkt att ge upp är inte en del hos mig , Kämpa är det bästa som finns att vakna på morgonen och tänka nu sitter jag på bussen on my way 2 school , why? för att böckerna är nyckeln till framgång Talang samma sak med det folk de som bär på talang de inte häller bara sitta där och tro att man ska bli något dom kämpar ! Eto kämpar han tränar för att nå ditt han är ,Beyonce hon kämpar för att nå ditt hon är , Dom som sitter på nyheterna dom som jobbar i olika länder för att vi ska få se på Nyheterna vad som händer i världen dom kämpar inte bara för dom MEN FÖR OSS OCKSÅ! Vi alla på jorden kämpar men vi ser inte alltid det so befor u got 2 bed say 2 your self i can do what ever i want if i start by walking em steps up 2 reach to the TOP! Vet inte riktigt varför jag skrev detta men kännde Ett lyft i mig själv idag och ville dela med det till folket som läser min blogg =). 
Mycket Kärlek till er Och let me know hur du reagerar på detta inlägg? 


UNDERBAR TORSDAG + Idol Gäster =D!

hahahahah ! Jag vet knas att börja inlägget med "hahaha " Fast har skrattat så mycket idag så att jag va tvungen hihih . Iaf how ya'll? MIN DAG Vart BRA IDAG!
Skolan gick fint mycket plugg men det löser sig alltid på något sätt helgen blir nog BARA PLUGG!!!
Luncen blev suverän vi har ju lunch kort så vi äter på resturang jag åt Kina Mat idag hihi (inga räkor) .
Men efter skolan så gick jag förbi Pincehs han som ser till så my head looks fly ville ditt och se om jag våga klippa mig hahah ! men jag ska tänka på de kanske ska låta de växa tbx ELLER KLIPPA ALLT Vet inte än måste tänka lite =). Men jag va med judith och åkte in till stan pga behövde köpa ett lås till mit skåp i skolan och behöver nya högtalare till mitt rum =) så jag kolla på det , på vägen hem från stan så ser vi en massa folk och jag undrar vad är det som pågår?!! hmm.....
JO IDOL ÄR I STAN DÅ?!?! Vad händer då vi ser Rabih och Eddie !! Jepp det va dom och vi står där , sen min kära lilla vän Judith kunde inte hålla munnen tyst så hon säger till Rabih och Eddie : PATRICIA MIN KOMPIS DÄR HON SJUNGER!! And am like :o hallå så kommer dom fram och säger får vi hör and am like hello... skojar ni så ofc Kan jag inte stå där som en idiot ,jo jag Sjunger En låt för dom and wut they say is WOW TJEJEN DU ÄR GRYM! VARFÖR HOPPA DU AV PÅ IDOL ?!?! SÖK NÄSTA ÅR SLUTA ALDRIG SJUNGA , Och Eddie säger kan du lova mig att söka nästa år ...?!?!? Hmm jag blir ju "Röd om det ändå kunde vissas hahah" Men yes ofc säger jag ska även säga att du tipsa tbx mig om jag kommer vidare så ppl IDOL 2010 Ska väl ditt igen och se hur långt jag kommer hihih =).
Därefter så va jag tvungen att få i mig något så vi satte oss och åt =).
Men GOTT FOLK JAG HAR NU HITTAT MASSA NY MUSIC CHRIS BREZZY ALBUM - GRAFFITI ÄR JU KLART =).
HOLLA ! Love & Bless.


DAGENS LUNCH SÅG UT SÅHÄR HIHIH :

DAGENS FRÅGA =)

KYSSER DU PÅ FÖRSTA DEJTEN? så lyder dagens fråga =) .

Godmorgon =)

Nu har jag ätit och duschat ska snart iväg till skolan men först ska jag lägga upp dagens fråga =D
Vi hörs nog senare och Godmorgon på er alla !


Bedtime

Yeah nu sitter jag och kopplat hjärnan till hjärtat be4 bed time ..Jaa du fick ett samtal från människan nyss , så ska väl chilla med musiken och sova i guess 2morrow 1long day ska sjunga också så det ska bli kul ska försöka filma något så jag kan lägga up :) Men Tackar alla läsare att ni följer min blogg blir lika glad varje gång när jag ser en ny kommentar so ppl thanks 4 showing some love glöm inte , finns de något ni vill att jag tar upp i'll do it right away for yaa , =) .
Nu är det marques Houston & Donell Jones (han har nyss släppt en ny låt kolla på min youtube sida ) jag lyssnar på ska lägga upp 2 låtar som ni kan close ur eyes and listen 2 be4 bedtime ..jag är inte så jätte mycket ine på RnB på kvällarna be4 bed time i want it smooth och vill höra ljud man inte alltid hör i låtar som tex Donell Jones han hör man inte ofta men han är (Y) i love him .. Anyways Good Night Lovely Foxs Bless & Luv . P to the M do it for the music and Peace.
if u want 2 know me u gotta go deep ..


From my heart ..

Jag satt på jobbet idag och sjöng för mig själv sen tog jag papper och penna och skrev ner det jag sjöng rakt från hjärtat det verkade ändå rätt chill =) så här började "låt texten " jag kanske gör något mer av ..

I dont want to cry no more , I dont want to be alone
i just want you here with me
never want to let you go , all these sweet memories
baby it wus you and me , now when everything is gone .
 you where my king in dreams my baby nr#1 and my prince..


Home from work =) .

Idag va chill dag innan jobbet tog jag en sväng på stan skulle kolla sko smycken =D.
Jag träffade some old friends Jessica Som jag känt sen 1klass , ringde och kollade läget vi båda va förbi stan så vi hälsade på henne she's a really nice girl =) .
Därefter träffade jag Mambuuu så vi gick och åt på en resturang innan jag skulle till jobbet =).
VI åt och pratde då jag fick ett samtal från Nicte en gammal klass kompis , som sakt jag har ju bytt skola så vi går inte i samma klass det va längesen jag såg henne så det va kul :) .
vi satta där all 3 åt och pratade lite Girl talk hahah girl u know wut i mean ;) :p , skit dålig jag vet haha!
men det jjag åt va Tacos Buffe så de satt bra som en lunch för mig =). köpte lite godis till jobbet också så jag inte skulle tappa modet , jag har sett att folk har skrivit lite på min kärlek % frågor ska svara på era frågor så fort det går fredag i'll answer all ur questions så och då får jag nog ett nytt samtal så vi får hoppas att de också går bra för min del =D . fråga gärna så hjälper jag gärna till har ni boys också frågor so ask =) .


      

22/12-08 .. Kärlek & Frågor

Igår fick jag mitt samtal yess säger jag bara ..!
Det bättre än väntat den 22/12-08 va det första gången vi träffades och jag saknar nog denna människan lika mycket som människan saknar mig .. vi sågs i sthlm första gången Jag jul shoopa med min Kära Kusin Raquel (saknar henne jätte mycket) . och så ser jag någon som glor på mig helatiden och fattar inte varför sen efter den dagen så har vi aldrig slutat prata vi har haft våra ups & downs men inte slutat prata..Människan har vart borta från sverige i snart 9månader , fast än vi har lyckats prata nästan varje dag! Sättet vi bryr oss om varan får oss bara att inte släppa taget om varann..Igår så insåg vi lite sakrt (kan tyvär inte säga det) men det känndes bra så snart kanske vi ses troligt viss ska människan komma hem ..När det blir säger jag inte men dagen kommer väl..Tjejer hur går det för er med kärleken vart finns den? Jag letar hälst inte för då blir det alltid fel , jag gillar när de bara händer och sen märker man oj.. jag kanske börjar tycka om honom/henne . thats when u know att det kanske finns kärlek mellan personen man klickar med. För mig är det oftas viktigt att killen kan få mig Lee för annars är det ju inte så kul och att han ska ha humor för jag är en glad och go tjej . En drömm kille är nog inte de man ser på tve , det är nog den som man klickar ihop med mäst för blir man kär blir det oftas ens Dröm kille ! Men ofc det skulle inte vara fel att gå ut mee Chris brown lr någon sån där känndis.. =)
Jag tror att vi tjejer faller för han pga han sjunger,dansar ser BRA UT och är charmig ..För annars hade ju han vart en helt normal kille som vi skulle kunna gå förbi, Inte så att han inte är en vanlig kille för det är han men han har sina DELER SOM VI GIRLS DÖR För ..
Om ni har några frågor om kärleks Problem so feel free 2 ask me jag svarar gärna på frågor =). vill ni inte berätta här så skriv till mejlen =) .
Måste bara lägga ut En Låt Som människan Bad mig lyssna på , Den är 1 gammal en men den är fin tycker jag .
Ni kanske undrar vrf jag säger människan haha vill inte nämna något namn men kanske längre fram på året .


                                              

Godmorgon 2/12-09

Idag är det bara 13 school dagar kvar yeepie sen är det lov,jul & NYÅR ! =).
Har märkt att Regnet nog ändå har slutat falla vilket är lite skönare FAST KYLAN Är ju hur äcklig som hälst ..Nu är det ju tex -2. Brrrrr snön kanske kan falla snart ? vi vill ju gärna ha en vit jul lr vad säger ni folket :) ?
Det bli ju så vacker på Liseberg också där det är 5milijoner jule ljus tända hihih !
Vi har börjat jul pynta hemma mitt fönster fick en Jul Ängel som hänger där och lyser över mig & rumet mysigt .
Idag ska jag nog ta mig till jobbet runt klockan 17:00 och så ska jag ta de lungt innan dess äta något gott och plugga lite =) .
                                             

Då hörs vi senare kramisar !!


Time 2 sleep

Nu sitter jag och väntar på mitt samtal från en spec person till mig Saknar GALET .. men time comes när jag slipper sakna ush det är sjukt hur bra vi får varan att må Hoppas personen ringer snart 2dagar sen vi inte prata ..Men Nu ska jag ta och sova, imorgon har jag Vollyboll DM , yeeey ska show my skilz hahah sajk! men gott folk keep ya head up and stay focused! Natti Natti Love & Bless..


Illuminati ?

hmmm asså nu hör jag ofta om detta illuminati? guys vet ni vad det är ? kan någon svara på den frågan?
Jag har läst så mycket om det så att det inte går , nu orkar jag inte mer .. men liksom why ?VARFÖR? Gör dom så här i mean , Jay-z,Rihanna, Beyonce, Lil Wayne , T.I, K - West , & Madonna osv .. asså blir man inte lite besviken?
Jag menar jag lyssnar ju alltid på dom dag in och ut men sen tänker man att deam deras lyrics är ju fan Twisted..
MJ-Död sägs ha med ILLUMINATI och göra och jag tror halvt på de .. Ni kanske inte visste men käre OBAMA sitter också i de .. och även i sverige finns de folk som är med i den gruppen fast det talar man inte om här .det kallas inte desamma.. detta med 2012 har ju också med illuminati att göra de som ska få "överleva" då menar jag inte att vi ska dö 2012 men att "illuminatis" plan är "livet på Mars" dom ska klara sig på..Dom vill förminska 20% av världen tror man på det eller ej är upp till var och en , Jag fick höra att USA Skickade gratis mat till vissa länder i AFRICA Inklusive mitt hemland UGANDA ! Och det är ju inte ofta fattigt folk får gratis mat så en läkare tog och testade maten , och det dom hitta VA JU SJÄLV KLART ? Medel i maten som gör så att man inte kan FÅ BARN , "så att man blir steril" VARFÖR GÖR MAN SÅ MOT FOLK?..
Detta med svininfluensan saken finns massa BS om att folket som tar de kanske inte dör nu men att de blir i åren. det är sjukt tror INTE PÅ DET ! Iförsig OBAMA Har inte gett sina barn vaccinet han har bara gett dom vanligt vaccin men man ska inte tro på allt ..man lever bara 1gång :D Här har du lite kort om MJs- Död och Illuminati att göra..
2PAC VA EN SOM VA EMOT DETTA OCH DET MÄRKER MAN OM MAN HAR LYSSNAT PÅ HANS LÅTAR NÄR HAN SÄGER KILLUMINATI !
Aigt ppl nu vill jag inte prata om saker som har med worshipers att göra i've gott GOD and I'M KRISTEN Katolik AMEN!
HATAR DOM!


Har du sett THIS IS IT?.. NÄR MJ SÄGER , WHO ARE THEY? WEEEEEEE HAVE 2 MAKE A CHANGE AND SAVE THE WORLD ! Då menar han istortsätt att vi ska börja UPPMÄRKSAMMA OSS OM VAD SOM HÄNDER ..!

MUSIC MODE - CHRIS BREZZY


Chris brown verkar göra ett grymt album på väg , tror dock inte denna låten är med på graffiti . här är iaf dagens nya låt på bloggen som heter I LOVE YOU ! Refrengen är skön I LOVE YOU , I LOVE YOU I LOVE HIHIH =) , CHeek it out and amma stay updated Love ya'll & Bless .


Dagens look

Ska snabbt lägga upp vad jag hade på mig idag hahaha , de så kul men ändå så menningslöst iaf 2day hade jag på mig .DET HÄR :


Jeans : Cubs 399:- Skor Roots : 449:- Tröja Monki : 250 :- , halsduk H&M : 98:- =) .


Home From Work =)

Nu är jag hemma från jobbet , det blev en bra work day men hade visst ett litet möte med chefen -.-! men det känndes bra behövde det , ska nog ta börja jobba hårt =) ladys u gotta stay independent right?
iaf nu är jag hemma i mitt varma rum , har ätit och duschat blev inte så mycket mat idag -.- (jag som såg emot att ätaaaaa) men åt potatis klyftor med Lax , det funkade också men ska nog ta och göra lite Te before bedtime hihih =) .
sitter på jobbet hihihhahahaa vet inte vad som händelite bättre kanske


At Work

Nu sitter man på arbetet och jobbar Yeeey =). har en kort rast så har tagit min tid här , Det bästa med work är att de finns spotify som spelas under tiden man jobbar så jag kan logga in på min och ha mina spel listor hihih =) .
Slutar runt kl 21:00 så ska se vad jag kan dela med för music som har kommit ut och även berätta lite mer för har frågor om KÄRLEk till folket men vi höres Senare .
Love & Bless , We do it big P to the M .
Sitter och jobbar på jobbet nu =)

Godmorgon Tisdag !

Godmorgon folket =). en härlig tisdags morgon ..jag har duschat och klätt på mig nu sitter jag med frukosten och äter , snart time fore school =) . ska ha Matte Yeey -.- ! Jag sov faktis väldigt skönt så hoppas på orka göra mycket idag kanske jobbar efter skolan . Men Yao Nu ska jag Äta Sen gå till Bussen Så Vi hörs senare and PS Glöm inte cheeka snippet på out coming låt jag jobbar med !
Love & Bless . P to the M !!


RSS 2.0