I putt my feelings ..into music

Äntligen back from work och plugga nyss klart! denna helgen har vart första helgen sen jag kom hem från Uk känndes väldigt wierd but still chill..Jag va på studion igår,jobba och fick även umgås med min bästa vän Judith!!
Nu lyssnar jag på music och ska snart nana so ppl goodnight and stay fly !!
Lämnar en kort "text" från hjärtat jag kännde för att skriva ner :)


Sportlights off music is my soul , microphone in my hand emotions all around, me myself & I voice so smooth thougts on my minde ..

Nästan så kan det kännas när jag står och sjunger i studion
// Patricia Musoke (Triisha)




MUSIC MODE - CHRIS BROWN FT RICH GIRL - PERFUME !




Det va ett tag sen då jag ladda upp en låt med perfume och hade även en fråga om det MEN nu har vi LÅTEN MED CHRIS BROWN OCH RICH GIRL - PERFUME Jag älskar den .. och jag älskar perfume when a person smells good i'm stuck (boys)lol anyways kände för lägga upp den på music mode med chris brown den får en 4/5 :) !


Music Mode - Timbaland ft Justin timberlake - CARRY OUT!!

Yeeeeeeeeeeey min och helias låt finns nu i video justin timberlake och timbaland cheek it out !! Galet skönt beat :) .

MAXELL CRYISTAL EAR BUDS!

Yeah i just had to buy them , today i gott my self sum spec !! my maxell cristal soo fresh n clean! lol anyways sweden c-ya son tonight we going UNI ! we gott the T-shirts so doneeeeo we gonna party hard lol take care !


MAXELL CRYISTAL EAR BUDS!

Yeah i just had to buy them , today i gott my self sum spec !! my maxell cristal soo fresh n clean! lol anyways sweden c-ya son tonight we going UNI ! we gott the T-shirts so doneeeeo we gonna party hard lol take care !


Music mode IN UK - Crazy Cousinz - Need You Bad Remix(FT. jazmine Sullivan)



Jag är kär i musiken!! och har vart på olika klubbar men JAG ÄLSKAR FUNKY HOUSE!! Denna låten har jag hört mycket av och ska dela med mig!.. I NEED YOU BAD !


TJOCKIS DAG!



Ush ush haha idag har jag nog haft min segaste dag!! riktigt skoj =) . har shoopat min näst sista gång fick 2par skor jag köpt ÄLSKAR DOM !! Sen kläder och massa annat .. nu är vi ett gäng som sitter/ligger och kollar på film jag är så trött så känner att jag nog kommer somna lol så jag sitter vid datorn istället och i stort sätt skriver ner mina tankar och min dag på min blogg =) ..Idag permaneta jag Daniel hahah det gick nog väldigt sjukt :s sen har vi vart på americans fotboll han är nämligen med i skol laget!! riktigt kul fick pröva alla skydd osv ..
efter en lång dag bestämde vi oss för att köpa hem pizza ,massa godis och chips haha.. Japp vi fick 2st pizzor for free pga dom blev fel levererade! det värst av allt, nu är vi väldigt mätta så dom ligger där i stort sätt men men..







Day 2 outgoing =)

yesterday my sisters friend had he's 19day B-day it was soooo fun =) . 2day i actually been at the univeristy , i had some lessons aswell quite fun =) but since i'm on holidays i rather stay away lol! ofc i love 2 shoop and i found BLUE SHOES! Lol i liked them since they are diffrent ! and its hunters so yeah anyways i gtg going out 2 the club or just crab something to eat at the cafe =) . Take care ppl !!



MY Hunter festival limited edition 2009 =)

Shooping & Club 2day !!



Yeeey idag har jag shoopat fikat och nu är vi hör ska äta sen fixa ordning mig! det är "student" klubbarna är för alla pluggande =) så det ska bli kul + en kompis fyller 19! iaf kära bloggen vi hörs imorgon bilden är från helgen =) kram!

SÅ BÄST ! , Dagens Fråga ?



Jaaa PLAYSTASION 3 ! Hahah pratade med min kompis igår från sverige och då fråga hon vad jag gjorde spelade play3 och hon blev förvånnad haha av att jag gillar spela det :D ! En kille som heter Daniel och Jag satt och spela igår skoj !


VILKET ÄR DITT FAVORIT SPELA NÄR DET KOMMER TILL XBOX ELLER PLAY STASION ? =) Tjejer skämms inte att svara inget fel på att spela , Adios så hörs vi sen <3 Ska försöka få upp Svar och frågor på förra veckan .



I'm Back =) but in UK !



Just nu har jag inte hunnit blogga sen fredags då jag åkte ner till stockholm =) .
Det va en underbar helg men rätt så känslig också! hade jätte kul .
ska försöka ladda upp bilder lite senare från allt som hände där  !
Nu sitter jag här på min systers rum i bristol som ligger i england. igår va jag i london och virra runt vackert va de trevligt folk och det bästa av allt VA VÄDRET! Solen stog upp när jag kom till bristol va de skönt väder där också fast klockan var rätt så mycket , =) bristol är en stor stad i stortsätt som göteborg där jag kommer ifrån =) ..
Men nu ska jag iväg och ducha vi hörs senare ska bli kul att få se Deras Klubbar ikväll Yeey =D !

Packat klart och Trött =)



Nuuu har jag packat klart och imorgon åker jag bort och ska släppa loss =) Bloggen vi hörs inom kort

Gonatt <3

Music MODE VS! Marquest Houston vs Omarion !

Sverige spelar inte dessa killar så ofta på radio! om jag inte har fel tror nästan att jag aldrig har hört Marquest haha.. Jag älskar båda dessa killar och dom båda är sexiga!
Har ni sett You Got Served!? den filmen är gammal men det är en tung dans film där båda dessa är med i filmen!
Nu kör vi Vem ger du 1,2,3,4,[5]?




Goodmorgon :D !

Nu är jag uppe och är still sjuk men på hållet till att bli frisk :D !
Japp 2days left and then Sthlm I'M BACK! Denna gången blir de party like rockstar och sen ofc studion det jag hinner med. nu har jag lite "semester" från både jobbet skolan och music (även om jag sjunger 24/7) haha ..
Snart är det Alla Hjärtans dag och jag har skrivit dagens fråga om den så de bara till att svara ;) ..
Själv fick jag dejt så på söndag!! Så Då får jag see vad han har tänkt för mig :D !
Next week blir det Uk för mig så blir borta 1 vecka men själv klart kan jag blogga där ifrån så I'll be 1 phone call away ! Göteborg där jag bor då, har ju sport lov redan nu vecka 7 =) ..

Nu ska jag äta och sen till skolan :) !

Dagens Fråga ! Alla Hjärtansdag?



HAR DU HITTAT EN DEJT TILL ALLA HJÄRTANS DAG?

TYCKER DU ATT KILLARNA SKA BESTÄMA DENNA DAGEN , SÅ ATT TJEJERNA KAN FÅ DE SOM EN ÖVERASKNING ELLER SKA MAN BESTÄMA DET IHOP MED SIN PARTNER???
=)

Frågor & Svar !

Jag är nog sen med frågor och svar men har kommer alla svara på era frågor !

1,Frågan: Har en fråga. Vad är dina synpunkter på Sex before marriage.
1,Svar : Hmm det va en bra frågor jag dömmer ingen om man har sex före marrige pga kärlek är ingen ålder Jag är Katolik jag själv och jar har även frågat en präst om det är okej.. Han svarade är man 18 och är kär och inte missbrukar sex så tyckte han att de inte va fel visst det är fel mot kyrkan men man kan bikta sig ifall man ångrar sig annars tycker jag själv att Älskar man en person och känner sig redo för det so go ahead and do it men MISS BRUKA INTE "MAKE LOVE" .. =)

2,Frågan : va jobbar du med då?
2,Svar : På ett "företag" Som heter FAB .

3,Frågan : vad köpte du dina glasögon? skitfin
3,Svar : Jag köpte dom på BikBok 79:-

4,Frågan : vad köper man sånt den där va så klockrent ?
4,Svar : Tröjan .. hmm den kan du beställa genom mig för dom har ingen direkt butik det är så att dom säljer från Canada och tar dom slut vet jag inte om de tycker fler , Han är en Musiker som jag känner som säljer dom men kan prata med dom ifall det är möjligt att få ner några till sverige !

5,Frågan : Oh, musik är så underbart! Behöver komma igång med mitt igen, har du några tips?
5,Svara : Musik att lyssna på eller sjunger du själv? beroende på vad för musik stil gillar du? just nu lyssnar jag mycket på funky house =) .

6, Frågan : älskar serien, såjag kollade hela den under sommaren ! :) vem är din favorit?
6,Svaret , Hmm vet inte vem min favorti blir men det blir nog en värdig vinnare alla är ju så himla bra !
7,Frågan : hejhej trisha!
fin blogg du har, fortsätt med den(L)
har bara en fråga; varför hoppade du av från idol?:)
kramkram =)

7,Svar : Jätte bra fråga ska inte avslöja hur dom gör sitt program men när jag hade kommit en bitt kännde jag att detta inte va för mig och att jag inte va redo men får see om jag går tbx iår :) ..

8,Frågan : NU hittade jag din blogg haha äntligen :) allt bra meed dig? länge sedanman såg dig :)<3
8,Svar : hahah hej Carolina Jo Tack det är Fint , Njaa nu ser man nog inte mig så ofta helt sant men vi får höras när jag kommer hem =) <3

9,Frågan : the song is kinda rusty but good. Oh ma God, swedens first lady. Alla de långa timmarna in the studio are payin off. niiice

jag ,menaralltså din låt som du släppte nyss. about the heart?
9,Svar : hmm Tack , kretik hjälper mig alltid and yes there might be more to come att utvecklas gör man inte på en dag man lägger tålamod och träning i det så blommar det till en blomma !
I like wut i just heard!  hehe hope 2 be swedens first lady indeed!

Tack för era underbara frågor MEN FÖRLÅT FÖR DEN LÅNGA VÄNTE TIDEN!


OOH AFRICA AKON FT KERI HILSON! - MUSIC VIDEO OUT NOW!

JAG LEEEEEEEEEEER SOM OCH ÄR EN STOLT AFRICAN! USH VILKEN VACKER VIDEO GLÄDJE OCH HELA GÄNGET VILL TILL AFRICA :( !

HÄR HAR VI DEN VACKRA VIDEON OOH AFRICA MED AKON & KERI HILSON!
SJÄLV KLART HAR DOM FOTBOLLEN MED :D DEN FÅR EN 10/10 !

WORKOUT TIME ! :D

Japp nu är jag hemma från school & down town tog en fika idag längesen har "slutat" med cafe sa bli sparsam hihihi.
Nu ska jag workout :) TRÄNA! gosh yey de skönt faktis !
jag måste ofc svara på föra veckan frågor vilket jag ska få gjort efter träningen so bless ! and talk later

Bedtime - tru love

Nu ska jag iväg och sova haft en lång dag..ibland ser man saker man inte trodde ibland ser man saker man aldrig visste ibland sker saker man aldrig trodde ..
Goodnight Lovers & Friends !


MUSIC MODE - TRIISHA GOT MY HEART BACK !

Jag jobbar väl på i studion tiden går saker blir av :)


Sjuk på en söndag !

Heeeeeeey alla kära läsare förlåt att jag inte har hunnit uppdatera bloggen i helgen vart fullt upp i studion ska strax dela med mig av min nya låt här :) . nu har jag lyckats bli förkyld :( så jaa vad kan man göra haha !
jag ska svara på alla era frågor idag det blir nog av när jag kommer hem ifrån jobbet . förlåt åter igen och så ses vi !

<3

Good daaay !

Heeeeyeee all my lovers =) hur är det ?
Jo jag sitter i skolan nu och är hur trött som helst ! men ÄNTLIGEN FREDAG :)

Idag är det fredag och jag ska svara på alla underbara frågor jag har fått under veckan:)
Men måste iväg till nästa lesson so talk 2 laters kram kram glöm inte följa mig på twitter if u want to :)

TV TIME :)



Nu har jag duschat och ätit :) . kom hem från sång träningen idag 1gången av 5 1/5 kvar och det var jätte kul ser fram emot dessa 6 veckor  . aja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på SO YOU THINK YOU CAN DANCE!

EN FRÅGA, WHATS YOUR FAVORIT DANCE STYLE?

GRAMMY 2010 EMINEM,DRAKE,LIL WAYNE & TRAVIS BARKER !




EMINEM,DRAKE LIL WAYNE & TRAVIS BARKER !
DOM GJORDE OCKSÅ GRYMT PÅ STAGEE!
EMINEEEEEEEEEEEEM ÄR TBX HAN GÖR DET IGEN HAN ÄR GRYYYYYYYYM !
DRAKE ÄR KUNGLIG OCH LIL WAYNE OFF THE HOOK !

TRAVIS BARKER ÄR SEXIG HET GRYM OCH TÖÖÖNG TRUMMIS! Min syster spelar trummor och är grym faktis hon har även trumpinnar från Blink 182 ! ;)
men detta video inlägget kan jag inte säga så mycket press play and CHEEK IT OUT NOW! GRYMA SAKER ooh vilken drömm det är att stå på en sån stor schen!

1 love and bless !

BEYONCE IS THE QUEEN! - GRAMMY PERFORMANC IF I WERE A BOY!



Denna tjejen är Amazing och jag älskarrrrrr henne ! Sett henne 2 ggr sist va i maj när hon va i göteborg ! Hon är min drottning SHE'S GOTT THE POWER! Hennes Orkest eller vad jag ska kalla det är också grymma det "coola" är att det bara är kvinnor som spelar träffade dom när dom i maj 2009 ville dock träffa dansarna men missa dom :( lol.
Har iaf ETT VÄLDIGT VACKERT KLIPP JAG VILL LÄGGA UPP PÅ BLOGGGEN!
DÄERMOT ÄR JAG B E S V I K E N Pga vi inte fick se Grammy Awards i swe -.-

här har ni IF I WERE A BOY! DEN FÅR 110% AV 100 ! FÖR BRAAA .


Michael Jackson Läkare har erkännt!!



Igår erkännde MJ Läkare att han gav honomn överdoss och droga honom !
Läkaren blir Dömd För Mord & Dråp ..Mer än så har man inte fått veta men varför undrar man liksom?
Nu är det lite försent han finns ju inte kvar :( .. i still miss MJ ..

R.I.P

Här smäller det :D



YEPP IDAG VART I STUDION OCH JOBBAT UNDERBART MED BAXSTER ! Det gick fint och låten gott my heart back är nu klar snart fredag släpps den yeey folk har redan fått höra av den men väntar nog tills på fredag med att släppa den på bloggen :).
Imorgon börjar min 6veckors träning med sångpedagåg så då ska vi börja lägga ut en video i veckan men då behöver jag önskelistor på vad jag kan sjunga :)
Meha : Jag ska se till och fixa din HALO ska du see..

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan in på formspingme.com/TriishaM där man kan Ask Me Anything ! :)

Kram på er hörs snart Mwaaah!

Goodnight ..Finde Me IN Bed .

Tic toc tic toc.. Godnatt loves & Friends!

Dagens köp :)

Mina homies i T.O som är musiker osv dom har tryckt tröjor och jag blev så för tjust i det hela så jag beställde en av dom så ni missar nog inte den sen ifall jag tar på mig den :)


First Day of the week !



Heeey yall :D , here i am :) back frm a long day:). nu är det då MONDAY Första dagen på veckan hur känns det? vi har en ny kategori och jag har svarat på alla föra veckans frågor så det är bara att fråga på och läsa på jag svarar som sakt på all frågor FREDAGAR :) ! Då gör jag en Frågor och svar .

Har börjat med twitter so if you gott that holla at me & follow ! Jag har jobbat med musiken idag med kära pianisten Ashii Grymt bra saker på G DÅ FRÅGAR JAG ER VILL NI HÖRA LITE Gran? ska jag ta och göra en bild video så får ni höra hur det låter när vi letar nya ljud när vi jobbar med oss musiken :) !




HAHAHAH ! MONKEY FARTS !

Vi sitter och har IntE och har skit tråkigt men vi börjar kolla på en video hahahaha bästa KOLLA OCH SKRATTA xD !

RSS 2.0