MUSIC MODE - TRIISHA FT TEKLA !

Yeah jag har legat lågt med musiken ett tag but now !! no time 4 that, nu släpper vi Snippet till låten Trouble som snart släpps but now u can listen 2 it her at my blogg and even youtube !! REAGGA BABY !! STAY TUNE 4 OUT COMING SONG !


MUSIC MODE - FAITH EVANS ..HOPE

wish the way I was living could stop, serving rocks,
Knowing the cops is hot when I'm on the block, And I
Wish my brother woulda made bail,
So I won't have to travel 6 hours to see him in jail, And I
Wish that my grandmother wasn't sick,
Or that we would just come up on some stacks and hit a lick, And I (I wish)
Wish my homies wouldn't have to suffer,
When the streets get the upper hand on us and we lose a brother, And I
Wish I could go deep in a zone,
And lift the spirits of the world with the words with in this song, And I (I wish)
Wish I could teach a soul to fly,
Take away the pain out cha hands and help you hold them hi, And I
Wish my hommie Butch was still alive
And on the day of his death we had never took that ride, And I (I wish)
Wish God could protect us from the wrong
So that all the solders that were sent over seas come home
We will never break, though they devastate, we shall motivate,
And we gotta pray, all we got is faith.
Instead of thinking about who gonna die to day,
The Lord is gonna help you feel better, so you ain't gotta cry today.
Sit at the light so long,
And then we gotta move straight forward, cuz we fight so strong,
So when right go wrong,
Just say a little prayer, get ya money man, life go on!!!
Let's HOPE!

Cuz I'm hopeful, yes I am, hopeful for today,
Take this music and use it
Let it take you away,
And be hopeful (hopeful) and he'll make a way
I know it ain't easy but that's okay.
cause we hopeful

Grym film , grym låt Good Lyrics.. Denna låt är skön och äkta går ej glömma cuz we hopeful!



MUSIC MODE - 50 cent

Jag har fasnat för låten 21 Questions , det va feeeeeeeet längesn jag lyssna på den nu chillar jag i mitt rum med musiken på listen 2 the lyrics and the beat .
I'll ask 21 questions, and they all about us.

I love you like a fat kid love cake
You know my style I say anything to make you smile..

Gokväll ppl =)

AM HOMEEEEEEEEEEE!
idag va en skön start på veckan skolan gick bra börjat på mitt 2 projekt nu som handlar om Kongo , vi arbetar med säkerhetspolitik -.- .Efter skolan idag så fick jag äntligen tbx mina nycklar som jag glömde i lördags lr hmm söndags morgon =) . Efter att jag hämtat upp dom åkte jag till oscar och han hade iförsig också tappat sina där så jag lämna dom hos han och vi tog det lungt chillade och pratde ..Nu är jag hemma MED SNIPPET FRÅN MIN NYA LÅT :D ! Som jag hoppas ni kommer gilla lika mycket som mig , jag lämnar det såhär för nu ÄRE TIME FÖR MUSIC MODE! So ppl stay fly och om de något ni vill att jag updaterar så let me know ! ska ha en veckans fråga som kommer upp i veckan så svara gärna på den sen much love and dont forget to cheek the new out coming song we r working on .PS ÄR SÅ GLAD NU FÖR SITTER OCH PRATAR MED MIN KOMPIS  PÅ MSN /WEB CAM I ITALIEN SOM JAG SAKNAR VI GICK PÅ SAMMA SKOLA INNAN JAG BYTTE HAN ÄR OCH PRAKTISERAR MKT KÄRLEK TILL DIG DANIEL .
Ya'll Bless and LOVE !!

sitter i klass rumet och lyssnar på "fröken" =)

Godmorgon , Am Back !

Godmorgon FÖRLÅT FÖR ATT JAG INTE HAR SKRIVIT SEN LÖRDAG!
Nu ska jag kortfatta min helg för er innan vi går in på andra saker =) .
Lördagen va soms akt väldigt lång jag började dagen med att vara I studion från klockan 12:00 till 17:30 OCH DE VA FÖR KUL! Vi har Nu gjort Ett SNIP AV LÅTEN ! Släpper den ikväll på Youtube och andra ställen STAY TUNE !!
Efter studion Gick Jag Till Club Divine och förfesta med Mambu och Jonathan Det va Ass Kul men natten hade inte ens börjat än , Vi Dansa in på natten tills 01:30 . Efter det åkte vi Till CREOLSKA , Där NELSON UPPRÄDE !! Han va så BRA!!! och sen Dansade vi oss ut till Morgonen Fram till 05:00 Då Det Sluta . Det Bästa av allt VA NYCKLARNA VART ÄR DOM :O !! Ja när vi sitter i taxi jag och mambu frågar jag henne : Vart är Nycklarna Tror vi har Glömt dom? Och mambu Svarar : Patricia Vi Får sova utanför Dörren hahaahah ! neej ALDRIG ! Men det vi fick Göra va Väcka Min Kära Mor Som Öppna åt oss så kom vi IN !! Lördag va en Galet Skön ROLIG DAG ! nu är det ingen mer utgång tills lovet tror jag föutom att på Fredag Ska jag på Liseberg med En Person hihi ;) .

Lite Bilder Från Lördags Kvällen !


Godmorgon =) Sunday .

Godmorgon folket , hur va eran kära lördag? nu sitter jag på min säng och glor på mambu när hon sover-.-.
igår va en lååååååååång natt och jag är mer än bara trött och klacken döda ju mig från kl 21:00 till . 05:00.
Vad ska ni kära folket hitta på en söndags dag som idag? Själv ska man iväg och jobba senare men ska nog plugga lite nu innan och så ska jag ta och äta lite frukost så jag blir pigg =) Åter kommer lite senare , och här är min morgon låt jag börja dagen med Skön Rytm på de aka Riddim :p .
Love & Bless .
Denna söndags morgon med mina pyjamas byxsor och min adidas Tröja .


LÖRDAG =D

TRÖTTTT..MEN DAGEN ÄR INTE SLUT =) .
Kom nyss hem från STUDION! UNDERBAR dag idag ..
Jag vakna kl 08:00 med att locka mitt hår hihih åt frukost och hade mummy and dotter talk! hur chill som helst ..MEN IDAG ÄR DET UTGÅNG Så ska iväg och duscha snart äta sova 1 timma sen bytta om..men Den nya låten släpps nog idag inte helt färdigt mixsat men ni får ju höra på exmplet väntar tills album är klart så släpper jag allt för ska nämligen jobba ihop med denna tjejen från sthockholm TEKLA heter hon hur go som hälst .

Idol 2009?


Vem vill du ska bli årets 09 IDOL? .. Idag åkte Mariette UT Va det rätt val Ja lr Nej.. ?

Trött trött trött..

Heeey Sweet PPL!! how ya'll ? .. jo jag är nog mer än trött fast kan inte sova :s . skolan va chill 2 korta leksioner sen va dagen slut i skolan NOOT jag stanna kvar en stund och spela BLACK JACK! Det va ändå föör kul jag la inga pengar för ville inte ångra mig :p men min kompis HAN VA FÖR GRYM de spela 200kr så han har lovat att bjuda mig på MC imorgon efter STUDION:D !! men jag jobbade efter skolan träffade Daddy.. det va väl kul faktis , sen fick jag mitt smink från UK Som jag beställt med tanke på att i swe har dom inte allt för mörkhyade . gav min käre Mambu smink också och är glad att hon blev nöjd med de =). Sen VA DE SHOOPING TIME , För imorgon ska jag UTTTTTTTTTGÅNG ! Time to RUN THE TOWN 2NIGHT!(Imorgon då lol).
min underbara mål tid för kvällen blev NFC MUMS (Det är som KFC) vi åt och åt och åt tills mambu sa : Triisha du va visst hungrig . Jag : nähee vad trodde du? :p så åt jag bara mer haha .
Men Nu är jag hemma och har permanentat mitt hår gjorde visst lite ont men det blev bra =).
Lyssnar  på Rihannas NYA ALBUM DET ÄR FETTT! I like it faktis de känns som RIHANNA STILL ÄR DÄR! Vi har bara fått se den "good girl gone worse" men albumet är fresh me like en 10:A För de .
Nu gör jag fransk manikyr på mig själv bara gjort en hand , har 1 kvar men orkar inte längre :( ..
Have 2 sleep soon THE STUDIO 2MORROW:D Inte vart där på månader känns det som ..Det ska bli kul , En Tjej Från Sthlm kommer så ska spela in med henne och sen själv =). blir en tuff dag 2morrow men GALET UNDERBAR OCKSÅ!
Aja hoppas ya'll haft en chill,nice,underbar med massa kärlek idag ;) <3


After shower and Permed Hair xD

She Can Sing & She's Coming 2 Swe !

ANGIE STONE - Älskar henne , Älskar hennes röst she's sooooo , sooo good..när jag är ledsen,glad ensam går det alltid att lyssna på henne , she's gott that spec thing in her voice and yes she's COMING 2 Göteborg,Lund And Stockholm i februari . Ska köpa mig själv biljett till hennes KONSER SOM JUL KLAPP till mig själv , Om Du vill hänga med?! PLS LET ME KNOW FEEL FREE 2 COME WITH ME =) Angie Stone in the House .. Jag bjuder på en av mina favorit Låtar Med henne ..det inte alla som känner igen henne mer äldre men skulle bli glad om Folk i min ålder  också lyssna på henne cuz den riktiga musiken gjordes på 90-talet dagens music är också RIKTIG! Tilloch med så äkta att den manipulerar oss ;) :p på både ett bra och negativt sätt , Music Is My soul ! Bless & Luv , P to the M .

Beyoncés "Crazy in love" är årtiondets bästa låt.

Jupp du läste rätt , den Brittiska musikmagasinet NMG Har gjort top 100 listen idag och Beyonce ligger SÅ KLART PÅ 1:Plats med låten CRAZY IN LOVE..vilket är låten som kom ut på hennes första album 2003 i albumet.
"Dangerously in love"! Så Ett STORT Grattis till BEYONCE!



MUSIC MODE , USHER !

USHER IS BACK WITH . DADDY'S HOME FT PLIES !!

Music Mode & AM BACK 2 ROC THE MIC !

IDAG KÖRDE VI LOSS I MUSIC ROOM AT SCHOOL =D ! vi fick med 2 videos av 10000låtar JAG! sjöng
TACKAR SOM SAKT ASHKAN SOM SPELAR PIANO 17ÅR ÄR HAN!!
Feel free 2 press PLAY AND LISTEN TO Halleluja .


Lång underbar skol dag !

AM BACCCCCCK! =) . Hahah! idag va en lång hålltimms dag men DET BÄSTA AV ALLT VA MUSIKEN! Jag har en kung i skolan som kan spela piano så himla braaaaaa! STORT Tack till han .. idag hjälpte jag 2 tjejer med lite musik de ska uppträda det känndes underbart ! Känns som jag hittat massa kärlek till musik igen , ska in på studion BÅDE LÖRDAG OCH SÖNDAG YEEPI! =D . Snart får ni höra så mycket av mig så att ni tröttnar -.- saaajk !
men nu sitter jag i mitt rum har duschat och time 2 EAT :D ,Ska nog ta grillad kyckling med potatis sallad och lägga in baguetter i ugnen :') MuMSSS**!
SNART TIME FOR MUSIC MODE Och videos FRÅN IDAG! MASSA KÄRLEK TILL ER PPL Glöm inte svara på Veckans fråga Bless & Luv . P to the M !

On my way 2 school =) .

KORT & FRESH LR LÅNGT & GULLIGT ?

Nu sitter jag här blädrar genom mina bilder med långt och kort hår på mig vet inte vilket jag ska ha , maybe time 2 let it grow lr time to cut again för nu börjar det bli time 2 make up my minde ..
Men detta blir mitt sista inlägg för dagen vi hörs imorgon gott folk GOODNIGHT =)


BREAKIN DISHES & Good Girl Gone Bad .. Fasnat

Nu har jag snart lyssnat på 2 gammla låtar med Rihanna om och om igen .. dont know why lol men dom har fasnat FEEL FREE 2 GET STUK TOO!


Cadillac Records !

I Lördags prata jag Med En Nära Person till mig Som Bor i LA , Och han stöttat och Arbetar mycket I Musiken Med Mig..Så kom vi in på Filmer som har med music att göra and he told me 2 watch this movie Cadillac Records vilket jag nyss har gjort , and i can't Lie Direkt efter Filmen Börja Jag SJÄLV KLART MED ATT LÄRA MIG LÅTARNA FILMEN VA Nice & FRESH , VI Hade BEYONCE,COLUBUS SHORT,GABRIELLE UNION & MOS DEF ..osv En bra film tycker jag !

I LOVE SHOES !

Jag är sjukt GALEN I SKOR OCH VÄSKOR HIHIH =D. jag har letat efter skor på internet idag som jag ska beställa :) är så himla glad pga ett par skor hade jag hittat på stan men min storlekt vart slut och nu har jag hittat dom på Internet =D .

Chillar sådär

Nu vid datorn efter en lång skön dag ..Skolan gick bra en kort dag alltid bra =) ..Slutade med att jag gick hem med en kompis vi tog det lungt kolla på FRESH PRINCE I BEL AIR YEEY =D! Hade dock sett detta avsnitt typ 173793gånger men det är alltid lika kul att se programet =) . Märkte att tiden går fort för att på monday är månaden slut :o , SNART JUL OCH NYÅR JU! :O .


Veckans Fråga!..AMA - GALAN RIHANNA .

Rihanna - VAD TYCKER DU OM HENNES NYA STIL ? Jag tycker att hon va ass cool grym som ändra still från "Good Girl Gone Bad" Men nu känns det lite som "Bad Girl Gone WORSE"..Hon börjar tappa kontrol, på hennes nya videos är nästan allt svart vitt hon är lite "läskig" I miss Rihanna ..Nu Är det till Och Med Ålders Gräns på hennes album ..




THE GOOD GIRL OR BAD GIRL ?


Rihanna Behind the scenes of album photoshoot!


Bättre Idag :D

Heej alla kära foxs ! idag börjar det kännas lite bättre ,Tack gud !
Idag hade jag skola och gud vad jag skrattar om dagarna ..hihih =D .
Hade Redovisning idag vilket gick underbart yippi =).
Nu sitter jag och Äter mat kom hem från jobbet för en stund sen =)..
Efter skolan idag va jag med judith min sköna böna & några fler vänner innan jag skulle iväg och jobba ..Men det roligaste av allt va hon har tagit svininfluensa vaccinet så hon har jätte ont i armen, men hon fick en massa stryk på armen och jag tyckte så synd om henne för man såg verkligen hur ont hon hade i armen hahah!..

Vit T-shirt med ett tryck på från gina tricot  129:-,En vit Halsduk från Gina Tricot 99:- , En Svart Mocka Jacka från H&M 500kr:- "jeans"Tights Från bikbok 199:- , Svarta Convers 800:- . Solglasögon,bikbok 99:- , Handske 99:- ,Armband 89:- ..=) .

Inte Okej!

Igår kväll va inte min bästa natt på länge ..sist va i agusti och nu är det tbx =(..
Iaf det har vart en knas dag väldigt seeeeg är trött och har ont..Jag har nu pluggat och ska sova ska försöka update så fort det går men just nu är jag sjuk =( ..
MYCKET KÄRLEK TILL ER HÖRS IMORGON <3



Natti Natti ..

Idag va en tråkig lång regn dag va mäst för mig själv , Städat mitt rum , tvättat kläder & sen gick jag iväg till jobbet .
På jobbet gick det faktis rätt så bra fick sluta 1hel timme tidigare =D jippi!
Nu sitter jag och pratar med en nära vän till mig i UK Jasmin heter hon miss her..
I'll be back 2morrow with all updates :D . Natti Natti..

Love & Bless..

Am in love with this song & Lyrics ..

Music Mode New Videos, Trey Songs,Lennifer Lopez & Keri Hilson !!!

Trey songz Nya Heta Låt som heter Yesterday ft Toni Braxton =)  Listen and smile .
.

Keri hilsons - I like ,NYA LÅT OCH VIDEO !



Jennifer Lopez ft Pitbull - Fresh out the oven .

New Videos - Triisha *

Beyonce - Smash into you . Kommentera gärna =)


Kings of Leon - Use Sombody =) .


Kelly Rowland - This Is Love ( Scoviia Request ) =) .
Tack så mkt =) .

Goodmorgon :)Sunday med regnet ofc =) .

Godmorgon , ligger i sängen med datorn nu och pratar med helia..ush vad det regnar (jag ska ut i regnet sen pga ska till jobbet) , igår blev det utgång trotts allt men inget stort blev trött när jag kom fram till festen och eftersom helia bodde brevid så gick jag till henne ett tag och tog det lungt tills klockan slog 21:30 . då gick jag ner och dansade loss en stund och kolla på Artisterna som uppträde .
Igår sjöng jag och spela in några videos ska spela in Ego så fort det går och svara på de önskade låtar ni ville höra.
har dock inte den bästa kamerna pga min gick sönder men ska snart få en ny =).

UTGÅNG IDAG =)

Jag trodde aldrig jag skulle hinna plugga städa och sjunga idag men det gick =) .
Nu fick jag ett samtal från min käre mor om att hon kunde köra mig till en fest som är idag , Så jag bytter om nu och ska iväg blir nog bara något lätt , Vi hörs senare =) . Har också vieos jag spela in idag lägger upp dom inatt kramisar!

Music Mode =D , Shaggy IS BACK!

Nu har jag ätit och pratat i telefon , Time 2 SING :D ska göra sång övningar och därefter försöka filma något jag kan sjunga =) , Har ni önskemål så skriv gärna and i'll sing it for you =).
NU HAR JAG FASNAT PÅ SHAGGYS NYA LÅT ! NEVER LET ME GOOOOOOOOOOOO!!


DEN FÅR EN STARK 5:A AV MIG ! =)

Twilight NEW MOON , Är den en besvikelse?

Nu imorse tänkte jag gå in och boka biljetter till att gå och se Twilight New Moon Men Då Står Det att Den inte alls va så bra ..HAR DU SETT FILMEN? Isåfll VAD TYCKTE DU ? BRA LR DÅLIG? Motivera Gärna Varför ? =)

Goodmorgon :)

Nu Är det Lördag gott folk vad ska ni göra idag? Ja Solen skinner och Jag ska inte ut idag :( .. PGA PLUGG !
Vad Blir det för frukost ? Jag ska göra Pannkakor Mumms**:) Idag fyller Jonathan 18! GRATTIS VÄNNEN =) .
Men nu ska jag iväg till köket och laga pannkakor till mig och lille bror =) . Vi hörs Senare Kramisaaaaar!

Goodnight PPL...


här är lite old real RnB be4 am going 2 bed nu tar jag det lungt i sängen med musiken på och tystnaden i huset <3 ..

love & bless .

SVERIGE HAR MUSIK!

Vi har ,Adam Tensta, J-son,Petter,Medina,Ken ring,Leazee osv..
Här om dagen kolla jag runt på musiken i sverige. vi har utvecklats stort inom musik industrin kolla på Låten Rock Away den blev stor! Dom grabbarna jobbar hårt för vårt land . Men det roliga va när jag kolla på en kommentar som fanns på J-sons video då en kille skrev : " ARE THESE GUYS REALLY FROM SWEDEN ? BECUZ WHY DO THEY SUCK ON EUROVISON CONTEST?!? Vrf ska vi jämt ha så tråkiga shlager Artister ? Skicka Ditt Någon Som Kan Ändra På Det. Finland tog över med Rock Musiken ju? JAG ÄLSKAR HEAD IN THE SKY MED JASON ,LYSSNA OCH NJUT TEXTEN ÄR GRYM! MKT KÄRLEK TILL SamebloodENT.

CHRIS BROWN IS BACK AND SO IS JUELZ SANTANA!

JUELZ SANTANA FT CHRIS BROWN - BACK TO THE CRIB !!
Dom Gjorde Ett Nice Jobb Med Denna Låten!! Kommentera Gärna Vad Du Tycker =)

MARIAH CAREY 1million kr!!

Man ser ju alla dessa Känndisar och DAMN They are FLY! Men 1 av mina favoriter har ju lakt ner 1million SVENSKA KRONOR FÖR SIN KROPP :| Så här ser hon ut idag tack vare all the money she gott !!

Best Young Dancer , Powell Musoke !

MIN KÄRE LILLE BROR KAN INTE SLUTA DANSA HAHA , KILLEN ÄLSKAR MJ Mer än någon annan lite unge här får ni se hur han älskar att dansa :) , Kommentera gärna ..

Beyonce - Ave Maria

Jaa det va längesen jag sjöng något lr filma så idag när jag kom hem träffa jag på min granne som hörde när jag sjöng lite grann här om dagen . Så hon fråga om jag kunde sjunga något det blev en lite bitt av AVE MARIA =) . Kommentera Gärna Gott Folk .
Bless & Love .

FINALLY FRIDAAAY! :D

Äntligen Fredag ..Idag har det vart en riktigt skön fredag :) ! Blev ingen utgång idag pga den 28 RYKER DET!(Ni hör mer om vad som händer då i veckan)..iaf idag va min kortaste dag på veckan vilket är underbart och de som är bäst är att det är på en FREDAG! Slutade 11:25 ! Skol veckan har vart underbar på min nya skola känns dock redan som jag gått där i 2år när det knapt gått 1 vecka än..Det är väldigt mycket plugg men man får plugga för att lösa det lr vad säger du?.. Idag slutade jag 11:25 och som tur va hämtade mamma mig efter skolan , THANK GOD! Vi åkte ner till stan och shoopa lite vi kollade på skor och klänningar ( finns inget bättre än att gå på stan med mamma) Mamma älskar ju att klaga ska vara bra material hon ska jämt dissa Gina Trocot "Men patricia alla köper ju kläder där tvättar man det 2gånger så nopprar de" hahah så bäst! men vi gick förbi Nk hittade ett par jätte fina skor med Bulldog London inte säker om jag ska köpa dom än :)..( JAG ÄLSKAR SKOR)..När vi hade sprungit runt på stan ett tag kom den bästa delen ÄTA MAT :D ,Alla vet ju hur det är med föräldrar på stan inte Mc Lr Bk nej nu ska man gå på Resturang . Jag Åt Biff med Klyft potatis , Det var hur gott som hälst!!Eefter min dag med kära mor ..Körde hon mig ner till Centralen Där jag träffa min kära Gabriella! vi åkte hem till henne och kolla på FRESH PRINCE I BEL AIR hahah! Jag Älskar Att Förstöra hur man uttalar det Säger det på svengelska för programet är så BÄST xD Och det vissas i kära sverige idag fick vi reda på att de va avsnitt 70 .men Hur många avsnitt finns de någon som vet?..
Efter att vi har glot på De och pratat,skrattat och tagit det lungt ett tag ..Åker Jag Ner Till Stan När jag kommer ner blir jag Yr och mår illa hoppas jag inte börjar bli sjuk :( Men jag Träffar Min lilla söta Hyena & Undercover Lover Girl haha Mambu ! DANCE HOMIES LOL! (ROBOT DANCE VI KÖRDE DEN IDAG BRA JOBBAT TJEJER :P) .. Ni kanske inte visste men IDAG FYLLER HIPHOP 25ÅR Så vi åkte ner till ett Dance Jam Som firade hiphopen det va rätt så chill (Lägger upp videos senare kolla på youtube annars)..snabbt som det gick va klockan 20:30 och jag hade redan hunnit göra massa.. så det va TIME 2 GO HOME..And study -.- .. Nu sitter jag vid datorn och har hittat lite ny skön music har också spelat in en kort video när jag själv sjunger :) . Hoppsa ni har en underbar Fredag kväll =) P.M Love & Bless .

BEYONCE FT LADY GAGA NEW VIDEO , Video phone .



Byonce Gjort Låt Med Lady Gaga och videon blev så här :) ..


Broken Hearted Girl..Beautiful Song

När Jag Såg Beyonce uppträda med denna låten i Maj Grät Jag Ju Nästan ..Nu sitter jag och lyssnar på denna låten och texten är djup och sanning..


You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day..

Vad Gör Man När Det Är Så Här..?

FANTA EXOTIC PÅ, MC ,DONKEN :D

.
DET ÄR SÅ UNDERBART MED ATT FANTA EXOTIC FINNS PÅ MC , YEPP I'M LOVIN IT ! Vad gillar du mäst Vanlig Fanta lr EXOTIC?

VILKEN MATRÄTT ÄR DIN FAVORIT?

Yeeeeeeeeep i love fooood , Även om jag jämt får höra DU ÄTER INTE PATRICIA -.-! Saaajak shut up jag äter visst mkt , man behöver inte äta tills man spyr för att älska mat :D Min favo rätt är TACOS,LASANG Sen finns det väl fler men hälst tacos , VAD ÄR DIN FAVORIT RÄTT? Efter skolan tog jag det lungt hos min underbara JUDITH! Vi bestämde oss för att plugga och äta så klart ,plugget gick sådär men ätandet gick spikat ! sen gick vi överstyr hahah det blev visst music,acting and dancing mooode istället har det filmat kommer ut med det senare :) ..Ush juste jag börjar ju inbilla mig saker :( typ 4ggr idag trodde jag att någon gick på övervåningen vågade knapt gå upp till hennes rum hahah! måste sluta inbilla mig !!!!

POTATIS KÖTTBULLAR,BIFFAR OCH BRUN SÅS :D ! Det gick fort men det va gottttt mums , med APELSIN JUCIII!

Skolan va en tuff dag mycket plugg och sluta 17:00 EEEH :P!..

USSSSH! Thats all i can say ! Detta **** Väder är mer än jobbigt , regn regn regn ..trött.COM!
Kommer till skolan och är helt GENOMBLÖT, Man kommer hem EFTER SKOLAN Och är MER ÄN BLÖTTTT!Hahaha men hade en lång dag idag sluta klockan 17:00 med spanska ..läraren sa EEH efter varje menning som typ :Du förstår vad jag menareeh!, Du kan fråga mig  om du inte förståreeeh! hahaha ! det va för kul för vi drev ju som fan..
Idag orkade jag inte ens vakna imorse men slängde på mig något skönt och mycket färger "street"..

Adidas Tröja . H&M Linne,"Ed Hardy tights" ,Blå Ryggsäck Björnborg,BabyBlå Clocka,Vita Blå Nike Aire Force!

RIHANNAS NEW BOYFRIEND !

Nu sitter jag hos min käre underbara gryma vän/kusin JUDITH :D Och ska berätta lite skvaller!
Rihannas hemliga kärlek TRISTAN WILDS 20 ÅR Som är den kännda skådespelaren från "Beverly Hills" ! Sägs vara Rihannas hemliga kärlek .. TROR DU DOM DEJTAR ? HADE INTE HON TJEJ?

                                  





CHRIS BROWN, NEW SONG - SING LIKE ME !

http://www27.zippyshare.com/v/30171053/file.html  // Kopiera och klistra in på IT, Så Får Du Låten Där .

Kat De Luna , CAN SHE SING!? YES .

I Sommras va jag på Ung 08 , och då va ju kat de luna där på The Voice och jag tyckte hon va 7/10 men nu har jag hittat något som vi inte ofta får se av henne sjunga ACAPELLA OCH HON GÖR DET FINT !
VAD GER DU FRÅN 1-5 ?

Dagens Köp :D !


YEEEY  Äntligen! i Lördags kväll va jag uttråkad och ville shoppa men klockan va ju trotts allt 23:00 Så Då Gick jag in på www.nelly.com och börja kolla på olika saker , Jag hitta då 2 par skor jag beställde som har kommit IDAG! :D Blev faktis nöjd inte alls så dyra men här har du första paret som är RED!

Jag Tyckte sko lådan till dessa skor va söt


Sen efter de Röda Heta Paret Beställde Jag Ett Par Vanliga Black !

JERRRRRRRRK !

SNART SLUTAR JAG, HAR LYSSNAT PÅ STILL POPPIIIIIIIN HALVA DAGEN . THER U GO !


FINNS DET 2 SLUT ??

 LÄSKIG FILM SOM FICK MIG ATT SKRIKA !
Jag sitter i skolan nu och det pratas massar om filmen PARANORMAL ACTIVITY!!
Men det vi har kommit fram till att när jag såg flimen slutade med att hon kom upp och stängde av OCH Vissa andra såg filmen med att en polis kommer in?!?!? VILKET SLUT SÅG DU ? Hahaha det är ju sjukt att de ska vara så?!? SNÄLLA TELL ME HUR DIN FILM SLUTA ?!?!


Can't Sleep..



I Cant Sleep.. This Song will never die , i could listen to it over and over and over again..

Emotions & Music ..

Gosh Love love love love love love love & Music Music music music music music..
Idag/nyss har jag haft ett känsligt samtal med en person som betyder mycket.. och jag saknar =( !
kan inte sova borde igentligen ligga i säng men musiken talar till mig , thats how i say när jag lyssnar på känslig musik..och känns som den förstår mig lr jag förstår den "haha.. HAVE U EVER FELT LIKE THAT?
Jag undrar hur världen skulle vart utan musik?:s går nog inte , HUR LÄNGE SKULLE DU KLARA AV ATT VARA UTAN MUSIK?..Jag ktsss ca 2timmar lol ..Men jag kan typ inte skriva så mkt mer har mer att berätta imorgon , ska nog sova nu men här är 2 låtar jag har fasnat på lyssna and let me know wut u think..
GoodNight Bless & Love . T.M

P.M = On My Back .

Idag hade jag en tröja jag köpt på Zara 179:- kr lila, Och man ser ryggen halvt , men iaf har fått frågan HAR DU EN TATTO?..typ 24845795 idag och då frågar : dom vad står de PU LR PM. Det står P.M gott folk and the reasson why IS FÖR att JAG HETER PATRICIA :D , och resten av familjen börjar också på P , mina 3syskon och mummy & daddy, + vårt efter namn börjar på M , både mammas och pappas ! så jag gjorde den 2008 ,Maj :) . SkaSnartgöra två Tattos till men inte riktigt klar med hur dom ska se ut :) .

Love & Bless

Long day ..

Först ska jag säga förlåt , igår glömde jag åter komma efter mitt hem prov och plugg hade lite väl för mkt att göra.
Låg i sängen fick ett samtal direkt efter plugget la på och somna direkt tappa mobilen på golvet vaknade och trodde att klockan va 07:00 men då va klockan 02:00 ! . vaknade och det REGNA SÅ KLART YEEEY :D !Men skolan gick väl bra mkt plugg som vanligt men det löste sig, Jobbade idag efter skolan ush de va lite tråkigt men u gotta do wut u gotta do .. Här Är Några bilder Från Dagen 2day it wus purple and Red ! ..


Migraine Skank - Gracious Nappa Man K


Back From School .

No am Back home from schooooooooooool , and guess wut !? FÖRSTA DAGEN FÅR MAN PROV :| !!!
Jepp nu ska jag göra hemprov snart,har nyss Duschat & ätit Lasange Mumssss*.
Idag va det en lång skol dag men de va jätte kul att få ny start nytt folk NYTT ALLT :D!
Efter skolan kännde jag mig slut körd ..Men då fick jag 2 samtal ett av en Kill kompis Som står mig nära , han är nämligen utomlands och praktiserar i ett bra tag MEN NU VA HAN PÅ BESÖK :D Så han ringde mig! och vi träffades en stund kändes skönt att see han and yepp He Looks good :D :p vrf ska jag ljuga han vet de själv ändå så :D ANY SINGEL GIRL LOOKING 4 A NICE BOY Holla amma fixs ;) ! Efter att jag träffat han , Va de time att träffa min kära helia som jag va med på bio igår . Vi tog en Fika Snabbt prata ut lite och Då Kom ju SJÄLV KLART DAY 2 THE NIGHT = Hahaha jag skoja en kompis som heter Danayit , Min lilla Hyena som jag kallar henne xD , iaf nu börjar tiden rinna  time 2 study , I might get back later with sum MUSICCC :D Love & Bless .


My First School Day :D

Hahahaha Yepp jag började då kl 08:30 Med Natur Idag ..Det gick Faktis Jätte Bra! sitter nu med min barndoms vän och har IntR aldrig haft de för lol , men de känns bra , Det Jag Älskar Med Skolan Är att den är på ENG de flästa Ämnen iaf så det är lite Change För mig om man säger så But its Time 2 Fight 4 School Right ppl! :D Man Behöver BÖKER FÖR ATT ÖVERLEVA Här! och har man TALANG ÄR de ett plus men då ska man fortfarande ha bökerna tycker jag :) ..Jag har Ett problem med dagen Vaknade Med Huvudvärk vet inte vrf .. jag åt ju fruckost och slutar idag 15:30 , sen har jag Jobb men vet inte om det är en bra ide att jobba med huvudvärk och en bunt books thats w8ing for me "/ ..Men Får Väl Se hur det blir idag kanske blir bibliotek med plugg and work 2morrow Iaf Vi Hörs Senare Och Lycka Till På Skolan .

Nu Ska Jag Plugga Hårt i de Nya Ämnet!
Men Själv Klart Har Jag Mina Koss Hörlurar på mig Och Min Älskade Mp4 Spelar Älskar Den Har 8G på den och kan lägga till upp till 16G mer +8 som redan finns på , Man Kan Kolla På Film ,Bilder,telefonbok osv Internet den är mysik och smidig ..


Skön Låt .. :) 5/5

Bedtime ..Goodnight <3

Nu börjar jag bli trött ..yepp då har jag väl en blogg nu. Jag ska försöka skriva ställa frågor lägg upp music och Berätta om mig själv och dagar här på Triisha M :).
Som Ingen direkt vet Så har jag nyss bytt skola så det ska bli kul att få gå till min nya klass & Skola imorgon börja direkt med HÅRT PLUGG ! Pga jag får gå KVAR I 2AN Vilket känns underbart.. Men att säga förväl till min gammla skola och klass blir suprise för dom och mig själv .. Men Ska nog ta och klicka på min playlist Bedtime just like the song USHER - BEDTIME ..Så ska jag försöka sova djupt Är dock lite orolig över min vän vill inte see henne så här det gör mig bara seg . but 2morrow is a NEW DAY! Nu Hoppas Jag  HAN (Anonym) ringer mig idag gått 5days nu and its not fun .! Men Vi Hörs Imorgon ppl Sleep tight! let me know om du har en PLAYLIST Med Bedtime Music Vilken låt Din Lista Börjar På ?
Goodnight everybody Luv & Bless , Triisha M .

Chilli Sunday


TÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNG!
Filmen va ordlös den va sååå bra!! jag ville gråta ,skratta ,blunda och bara njuta ..
Tänk om Detta verkligen händer 2012 ?..jag tror kanske inte det kommer hända då men att världen kan se ut så är möjligt. det roliga är ju då att allt kommer börja på nytt och då blir det AFRIKA SOM KOMMER VARA KVAR ! :D..
Men dessa skepp i filmen ..hmm det finns ju då Illuminati och de försöker ju skapa liv på mars osv de bygger ju skepp som man ska kunna åka med upp ditt sen , what if ?.. Nää ush nu ska vi leva Dag för Dag.
Tacka för Idag & Be För Imorgon .
Jag Såg Filmen Med Helia Och Dagen Blev Nog En Av våra starkaste dagar tsm .. ska inte gå in på vad som hände men , Helia : Jag Finns alltid här för dig , Tack för En Skön Söndag luv you .

HELGENS FILMER :D !

LÄSKIG FILM SOM FICK MIG ATT SKRIKA !

Lördagen Va Rätt Så Chill Det blev Bio Med Filmen - PARANORMAL ACTIVITY .
Man Vaknar ju dessa dagar Med Regn och om inte det, är det Snö/Regn .
Så Jag Gick På Filmen Med Käre Mambuuuuuu Som är en av mina nära tjej kompisar , fråga mig om hon nästan grät hahah! Gud hon hoppa på mig under filmen men det va så kul att see henne så rädd under filmen. Jag ska då inte prata för efter filmen skaka jag av rädsla och min hjärna börja direkt inbilla sig saker som Spöken & Demoner fyyy! Men Filmen får 4/5 * ! :)

ÄNTLIGEN

Heeeeeeeey!! Hahaha wow nu har jag skaffat en blogg känns lite konstigt men ändå väldigt kul .
Folk känner mig som Triisha Tjejen Som ÄLSKAR ATT SJUNGA & BRINNER FÖR MUSIC :) .
Jag kommer väl försöka blogg så mycket jag kan och hinner ..
Nu sitter jag och pratar med Kära Mambu På Telefon Så de Lite svårt att koncentrera sig , Vi Va Ju på Bio igår och kolla på Paranormal Activity  Den Va Läskig, Jag brukar gilla att kolla thriller osv men brukar inte bli rädd denna GÅNGEN SKREK JAG!! :| Hahaha har även kollat på 2012 IDAG!! VILKEN FILM ASSÅ !!! Ni borde Verkligen kolla in dom 2 filmerna !!

I love this girl <3

Jessica K. Moussa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0