Music Mode - Dirty Money - hurt no more

Låten säger det mästa , i just love it :) .

Dirty Money Ft Drake - Hurt download at emp3

Goodmorgon =)



Goodmorgon kära blogg =)..
hur står det till idag med alla? vaknat på rätt sida?
Jag ska in i duschen nu dont forget jag finns på twitter för det mästa =) .
Men nu måste jag skynda mig om jag ska äta frukost later kommer med veckans fråga straxt xx!

Long day ..Do u think about me

Now days things been going up & down so right now i just feel like resting , talk to u later blogg ..

denna låten is mine right now ..

MUSIC MODE - Shakira - World Cup south Africa Song Official 2010

Japp STOLT AFRICANA & COLOMBIANAA! NU HAR VI VM SÅNGEN HÄR MADE BY SHAKIRA IGEEEN ! Prata nyss med min älskade hermanita som älskar fotboll och då berätta hon om denna låten! så lika bra att dela med mig :)


Mi hermanita T.Q.M <3

Goodmorning sunday =)

Heey kära söndag , hur står det till ?
Jag vakna halv 9 i morse med huvudvärk men nu känns det bättre har duschat och ätit. Idag är det en söndag som man själv klart vill ta det lungt på sitta hemma och vila , men jag ska nog sitta på jobbet idag i 8h så det blir min kära söndag :) .

jag älskar denna låten och jag somna till den igår så ska lägga upp den!


Music Mode ... Resurrection

Orkar knappt skriva vem som sjunger låten eller så .. detta är music mode med något som slog mig , med tanke på att jag gör ett arbete om det hela och hittar denna djupa videon ..


Music Mode - Beyonce- Broken Hearted Girl ( Triisha )

Yepp längesen jag spela in på youtube mkt jobb i studion men idag passade jag på med broken hearted girl ! =)


Dagens Köp - THIS IS IT!



I LOVE HIM , YOU LOVE HIM , WE LOVE HIM !

TUNG HERO ! Min bror Ä L S K A R Honom och dör för honom han har tröjor ,Lp,Filmer,Cds,Tavla & NU FILMEN Han har nästan allt mj mj mj och han är 8år dansar som gud vet vad kände att nu va det time to gett it jag har sett den på bio men nu kan jag se den varjedag på HÖGSTA VOLUME LOL, THIS IS IT!


Fredaaaaaaag Chill =)



Yeppp idag är det freeeeeeeeeeedag =) , Dagen har vart prima lugn och chill ofc så starta jag dagen i skolan! åkte hem sjöng lite finns ett klipp jag la upp på facebook/Youtube som jag laddar upp här med snart =) därefter träffa jag min kompis som är på besök i gbg rätt så fort gick det men det va CHILL! och därefter va jag med Oscar och shoppa lite på stan vi åkte även och köpte en väldigt fin ny soffa lol! jaa du bilderna är på mig när jag är helt seg efter den långa dagen och jag frös så fick bära på oscars FRÄSHA Jacka jag älskar ,Tack för mys fredagen oscar haayeee -.- !:p

Nu äter jag marabou Daim mumms holla at ya bloggen glöm inte ask me questions och följ gärna på twitter finns där nästan 24/7 !

JAMES, FÖRLÅÅÅÅÅÅT VI SÅGS JU I FREDAGS MEN DU VET ATT JAG SAKNAR DIG MEEED HALLÅ <33

Saknar..



Hmm känner ni igen den där känslan att sakna när man saknar något .. ibland vet man inte vad det är men det känns som att det saknas ? ibland vet man vad man saknar men inte kan göra något åt det bara sitta där och vänta tills den känslan försvinner eller blir verklig.. Joo jag har den känslan nästan varje dag i miss miss miss några men är tacksam att dom finns i mitt liv .. så detta inlägget lägger jag till er som jag saknar och snart får träffa hoppas jag! Även ni saknade jag aldrig ser mer förens jag kommer till er värld ni är också saknade
..

Kusiner(Släkten),Rim,Yesaya,Jazzy,Victor & Skitz..  jag saknar .
Syster,Diana(kusiner,Släkten),Raquel,Agnes & Jazmin..  jag saknar..

Natti natti Blogg ska lämna en låt som slogg mig igår längesen man lyssna på den init? =)..


Music Mode Kizomba - Gama- Tentação .



Här är vi på en Creols fest (en gammal bild) men oj vad jag älskar musiken Kizomba och Dansen så känslosam och underbar att dansa med en parter (gärna pojkvän) men jag vill lägga upp en av mina favorit låtar inom Kizomba =) . så varesgood och njut !


Frågor tills Söndag!

Så här går det till , Jag brukar ha dagens/veckans fråga som jag ställer till  underbara läsare ! Nu får ni gärna ställa mig NÄSTAN vad du viill fram tills söndag klockan 21:00 då ska jag försöka börja svara på era frågor så om du lässer detta inlägget dont leave be4 asking me anything =)
<3


Good Kväll =) ..



Gokväll ppl =) how was your day ? Jag är rätt så trött kom ur från duschen typ nyss har jobbat & vart i skolan inte så mycker mer idag! Men äntligen imorgon är det whaaat? JO FREDAG Hihih Min gammla klass kompis som flyttade till sthlm när vi gick ut 9:an ska komma på besök imorgon så det ska bli kul att får träffa honom . Sen blir nog min fredag kväll hemma med helia kanske inte bestämt än måste i värsta fall plugga en massssa!

Det var längesen jag hade dagens/veckans fråga ska hitta en imorgon =) men tänkte att vi ska ha Veckan frågor emot mig så ni kan ställa mig vad ni vill NÄSTAN! så ska jag svarar på söndag :)

Plugg plugg plugg ..

Blir galen .. plugg plugg & plugg ush ush det tar inte slut vad ska man göra några råd på dela upp allt?
hahah hmm joo jag har det går bra men när man vill ha  höga betyg i allt blir det svårt att dela upp de lol! 
Har ni börjat tänka på högskola/ college eller så foxs?


Music Mode - RIHANNA FEAT DEMARCO - RUDE BOY !



Baby wine wine upp.. when u wine wine wine baby when u wine wine wine ! lol här har vi REMIX På come on rude boy boy .. cheek it out !


Kvällen närmar sig



Heeey foxs! Längesen visst ? just nu sitter jag och äter pannkakor och är hjärt krossad still från igår dagens match -.- , men inte nog med det så rullar det mästa på. prata nyss med kära vän i usa SAKNAD Big time VICTORIOUS.  ! :)  planera lite my bday jag ska fira när han kommer hitt :) .
Idag hade jag studie dag hihi halv dag då but still chill!!
Jag kände för att lägga upp den låten som en inledning för den är skön och brukar lyssna på den when i'm at work lol . Jag fick några frågor i mail

1,(6gånger)Har du slutat blogga ?
2,När kommer din nästa låt ?
3,Ska du flytta till usa ?
4,Är det svårt att sjunga ?
1, Svar : Nej jag har inte slutat blogg :) , Fast jag finns för det mästa på twitter gårt lite fortare där så följ gärna mig där ! ska börja blogga mer igen lovar .

2, Jag jobbar i studion 2-3 gånger i veckan på mixtape jag vill ha klart till maj så har en del låtar jag spelat in men ska nog släppa en inom 2 veckor om jag får sakrt gjort som det ska :).

3, Hmm om jag ska flytta till usa vad tänker du på då? Jag själv ska nog flytta nästa år yes men berättar hälst inte om det just nu ..:)
4, Om det är svårt att sjunga? hmm jaa du jag hör ofta " det väl bara spela in och sjunga" haha mm jo visst är det men stå du up i 8h så ska vi see om det är så lätt och sjunga samma ord om och om igen lol! Det är inte lätt men det är inte häler svårt + det är något jag älskar att göra så då lägger jag själv klart all min energi i det :) .



L O V E  TO  Y O U !


Money or Love .. ?



Hmm igår hade jag ett väldigt intressant samtal om pengar , gud fick psykos hur kan man säga att money över kärlek?hmm Visst det är bra att jobba hårt tjärna mycket pengar men ska man bara gå förbi kärleken för att man ska ha pengar hela livet till slut när man är 55 och har "vaknat" och inser att pengar inte va allt ush ush.. what do u think money or love? vilket övervinner

Sunny Saturday!




Hey hey hey !!

Hur är det med alla läsare som måste vara riktigt sura pga jag inte har bloggat på ett bra tag!! Ush ush aja baja Patricia! Hahaha .. nej men jag har vart jätte jätte då är det nog mer än jätte upptagen Nu är jag uppe tidigt efter en lång dag igår :). Solen skiner och jag mår bra ! Hur mår du ? är det bara jag som känner att det är en bra lördag?

Jag har räknat ut att snart är det påsklov men också sommar lov haha (tidigt) i know men vi är i mars nu och snart ine i hälfen av månaden , så vi närmar oss april visst? och vi har lov i juni den 4 så det blir väl ca 2 och en halv månad kvar :D:D!!

Jag ska iväg och fixa lite frukost så vi hörs snart :) Jag vakna till en underbar låt som jag ska dela med här haha!

Whats love got to do with it !! Så skööön .. Talk to you guys later or soon love to yall!


Music mode.. Lil wayne ft Eminem video !


SOON BACK!!!

VART ÄR DU PATRICIA?...Hmm

SNART BÖRJAR JAG BLOGGA IGEN! :)
LOVE TO YALL!!


RSS 2.0