Good night Triisha!

DO you want to know whats the best thing being friends with Triisha and talking to her before you go to sleep? She makes you wipe your tears if your sad, she sais some lame jokes to make you laugh and in the end she sings you a beautiful song until you fall asleep like a little baby.

These are very few of the reasons to why I love you, sleep tight angel! (K)

// JESSICA WAS HERE AGAIN!!

Donell Jones - Forever ..

Nu ska jag Nog Sova.. men efter som jag har lyssnat på denna låten hela dagen ska jag lägga upp den! som en goodnatt låt !


19 Maj 92 = 6 466 !

Yeapp idag har jag levet så många dagar hahah fick reda på det on work 2day :) !

Gästbloggare hmm?

Yeapp den nya kategorin gäst bloggare , vad kan det vara?
Jo min Kära spec vän Jessica som kommer kunna logga in här då och då ni kan fråga henne om allt som berör mig och henne! Hon kommer nog också lägga in inlägg när hon vill och känner för det :) .
Som jag har sakt tidigare så ska jag börja filma på studion när jag uppträder och lite hitt och ditt , jessica jobbar också med mig , både i studion och när jag uppträder (hon sjunger inte ) Men Hon har en stor roll i det hela Hennes stöd är ett STORT TACK!

Cheek även hennes blogg !
Jessica <'3

Trött som en snigel..

Ooooh .. ÄNTLIGEN HEMMA! Jobbat sen klockan 13:00 trött som bara den .
medans jag satt på jobbet hjälpte kära jessica mig med bloggen så nu finns det direkt länkar till twitter,youtube och myspace ! :) står lite mer om mig också!
Imorgon börjar skolan igen första gången jag vart ute sen nyår/sthlm var nu i fredags och det var nog en väldigt härlig kväll!
nu är jag helt slut behöver nog sova snår så jag är redo för imorgon dagen ! Ska nämligen in till studion imorgon kväll/natt också haha ! hur jag ska orka i dont know :)

Puss puss så länge!

Trött som en snigel..

Ooooh .. ÄNTLIGEN HEMMA! Jobbat sen klockan 13:00 trött som bara den .
medans jag satt på jobbet hjälpte kära jessica mig med bloggen så nu finns det direkt länkar till twitter,youtube och myspace ! :) står lite mer om mig också!
Imorgon börjar skolan igen första gången jag vart ute sen nyår/sthlm var nu i fredags och det var nog en väldigt härlig kväll!
nu är jag helt slut behöver nog sova snår så jag är redo för imorgon dagen ! Ska nämligen in till studion imorgon kväll/natt också haha ! hur jag ska orka i dont know :)

Puss puss så länge!

Hello people!

Jess here writing!
What do you think about the new widgets and changes I made with Triishas blog? What more is needed? Im gonna put a myspace button but Im quite not sure that im done. Somethings still missing !!

I would really appreciate your creative ideas, leave a comment! =)

and dont forget to visit my blog, jessicajordgubbe.blogg.se

http://twitter.com/triishapm



Yepp nu har jag skaffat twitter för skoj skull haha vet inte riktigt hur detta ska gå men aja får väl försöka :).

Jag vakna nyss och hade årets dröm så underbart !
men nu måste jag äta frukost sen iväg till jobbet :)


Bedtime .. Emotional



Nu är jag jätte trött och saker snörrar tankarna går.. musiken är på, idag har vart en chill dag !
imorgon gäller det igen work and study !
Saknar några spec människor ush .. aja längtar just nu till sommar att få resa bort kommer nog inte vara i swe så mycket ! Och nu när jag tänker efter kanske man flyttar nästa år hoppas kanske de faktis :) !
Idag blev jag besviken på en nära vän till mig varför ska Du jämt hålla på sådär ? tänker inte skriva något namn tror väl han/hon vet själv och om människan läser detta hoppas du har mod och säga förlåt if not i dont really care. Började ju blogga för att få ut tankar och ord osv .. men nu ska jag sova ! fortsätt läsa sprid tipsa vänner så ska jag försöka skriva och uppdatera så mycket det går :) ! Ska försöka förstå Twitter också lol! Natti Natti .!



Denna låten Tröttnar jag aldrig på , Kärlek till alla!

And i Saw PRECIOUS !



Jag har inga ord som kan förklara filmen! ush ush ush . Yepp jag grät faktis 2gånger nästan !
en jätte bra film som når en till max! Det är sorligt att detta verkligen händer där ute. jag tänker inte berätta om hur filmen är men den är värd att se kan kort fatta 16 år tjej blir våldtage,misshandlad och livet ser inte sämre ut än så här för henne..stark film!

En sak jag kom och tänka på va , 2008-summer när jag var i T.O =Toronto och då minns jag att jag blev frågad max3 gånger om jag hade barn asså jag va 16år då va faktis lite skrämade det va en sån öppen fråga "So Triisha you gott any kid"? det va ju tjejer som fråga också kunde låta så här "its like a trend here" Sorligt att man kan leka med en sak som Barn för jag menar vi all har ju vart spädbarn och barn vi förblir barn men växer gör alla..  

Denna filmen PRECIOUS ÄR NÅGOT !


Bada .. =)


Nu ska jag nog ta mig ett varmt bad och slapna av med music ! Ikväll ska jag på bio med Oscar :)
svara gärna på dagens frågor så hörs vi efter Badet Karm Kram :)


MUSIC MODE- PARFUME ! + DAGENS FRÅGA !




Parfume parfume parfume ..Jag ligger och lyssnar på music right now och lyssnar på en låt som heter parfume och för mig är FRÄSH Ett viktig intryck hos mig. när jag kramar någon när jag går på fest så är faktis parfume viktigt spec om girl/boys röker hatar den lukten hälre känner jag parfume än rök äcklig luckt! eller SNUS Hahah.
sen har det hänt att när man kanske haft boyfriend eller en kompis spec lukt och träffar på någon annan som man känner igen lukten från att man börjar tänka på personen! Det bästa man kan göra haha när man gjort slut med kille/tjej och man har kanske en tröja eller något man har lånat visst själv klart ska man tvätta den men att spruta ett sprut med din favorit parfym som du vet kille/tjejen älskar på tröjan för då glöms man aldrig för dagen han/hon själv tvättar den ;). 



FALLER DU FÖR KILLAR/TJEJER SOM LUKTAR GOTT?
HAR DET HÄNT ATT DU KÄNNER IGEN EN LUKT FRÅN EN KILLE/TJEJ NÄR DU TRÄFFAR NÅGON ANNAN SÅ ATT DU KOMMER OCH TÄNKA PÅ PERSONEN?
OCH SIST MEN INTE MINST ÄR DET VIKTIGT ATT LUKTA GOTT?

Nu bjuder jag på en låt som kan förklara lite med perfume hihihi xD !


Svar & Frågor =) läs NU!



Svar och frågor :) nu ska jag svara på veckans frågor :) !

1,Ska du till uk Kan du besöka mig då ? : Svar : Jag vet nog vem du är som undrar och självklart hör jag av mig innan så ses vi nog !

2,Modellen på Gina är ny? Svar : Ja och jag tycker inte det är en skandal för att hon är mörkhyad !

3,vart köpte du dina jeans,linne, & Handskar? Svar : Jeansen köpte jag på H&M sen gjorde jag om dom med nitar,Handskar köpte jag på järntorget Explosion, Linnet köpte jag på BikBok det är en Body!

4,haha patricia är det andra som ställer dig dom frågorna ? Svar : Precis det är andra som ställer dom frågorna till mig och hur jag orkar är nog pga jag brinner för det mästa jag gör!

5, Vad är det som inspirera dig eller finns det EN person som inspirera dig på något sätt, i mean style?
Svar : Hmm det va en bra fråga jag vet inte faktis jag kör nog för det mästa bara vill jämt pröva nytt haha känns bättre då är man lite "ny" av sig det största man kan gå emot är självförtroende så har du det vågar du nog pröva mycket och då växser nog ditt sätt till att hitta nya stilar och vilja vara "anorlunda" men ofc tror alla att jag pluggar Rihanna lol nej jag gör faktis inte de :) jag har 1000st olika stilar ibland blir de "cutie" girl ibland "bad"girl ibland "street" girl man ska inte alltid ha 1 stil för det blir tråkigt! :)

6,Vad är kärlek enligt dig?
Svar : också en bra fråga den är svår och kortfatta men jag tror så här , när du vaknar och känner att du inte vill vara utan den personen , när du känner att du kan vara DIG SJÄLV VID HAN när du litar på han och kärlek inte bara är sex! för att älska måste han va min bästa vän och min älskare han ska kunna lita på mig som jag litar på han för utan trust no love! utan glädje no love MEN! Love is pain & pain is love! och kärlek är en stor grej för mig för tror det är en av de finaste en människa kan ha och uppleva ! kärlek till familj, vänner & kille är olika sätt men utan de känns nog livet lite surt,tråkigt och pain!

7,Skulle du tänka dig långdistanc förhållande?
Svar: jag kan säga yes jag skulle kunna tänka mig det , har haft det!
men återigen inte frivilligt blir det så att man blir kär och är lika glad varje dag när man hör rösten på tel så är det bara att fortsätta för om killen jag skulle blivit kär i får mig att må och känna som ingen i min närhet gör varför lämna han då?

8,Om din kille vart tsm med dig i 9månder och han är otrogen?
Svar : Jaaaaap då heter det WALK IT OUT! Visst alla förtjärnar en andra chans men det beror på hur man känner just då! Annars är det bara till att D U M P A . Värlen är fulllll av Tjejer/killar!

Jag vill tacka så mycket för alla gryma svar jag fick på min fråga om kärlek nu ska jag ställa en till fråga och hoppas på lika smarta och roliga svar :) !


Godmorgon! :D

Nu är man uppe yeeeey :D! igår va ju jätte kul! faktis inte hunnit lägga in bilder än men det uppdaterar jag senar ikväll! Nu ska jag svara på alla frågor och svar som jag fått underveckan! och äta frukost!
jag glömde lägga upp på själv födelsebarnet vi fira igår :) kanske inte ska säga barn nu när han är 20år:)
men hör har du Tafa & Younes , killen åt vänster är the big boy!

FREDAAAAAY = UTGÅNG IDAG!

Yeeeeeeey nu blir det min första utgång sen veckan i sthlm jag har ju pluggat och jobbat ihjäl mig så idag ska jag ha kul xD ! Min kära kompis fyller 20 så vi ska fira honom! Jag kommer dock inte kunna vara ute så länge pga ska ut och köra bil imorgon bitti xD!
Nu ska jag hoppa in i duschen och locka håret! Sen ska jag vänta på att Jonathan kommer hitt ! för vi ska nämligen iväg på festen tsm :) !
Ska försöka ta bilder så kan jag uppdatera till imorgon Kram kram <3

Hmm,hjärt slag hörs Men hur låter Tankarna?..

Jag är hemma nu och har vart i skolan & Work , träna nyss lite lätt och har duschat!
Jag har märkt en sak tänker 24/7 typ haha alla gör nog det men asså får ofta en fråga när ska du chilla, du tänker för mycket , hur orkar du?..sen en fråga jag fått mycket detta året som nyss har börjat är ! När får vi se dig som en stjärna ow jaaa. tro mig foxs inget är lätt faktis hur jag orkar är inte alltid haha men som sakt if u want something u gotta work for it right? i do it 110% or nun at all!

2010! right?
Yes min dröm är att bli artist vilket man nog märkt haha! jo nu håller jag på med en massa och musiken går super bra allt flyer på som det ska just nu skriver jag,spelar in & Uppträder så mycket som det bara går , nu lär ni inte missa mig alls snart , den 20feb är jag i Västerås och uppträder i sommar blir jag nog lite hitt och ditt ska ner till T.O och sjunga sen blir det runt om i sverige! :) Bygger även en myspace är väldigt glad han som ska göra den lär gör ett superbra jobb kommer läga ut länken här på bloggen så man kan se vad jag verkligen gör :) !
Sångpedagåg har jag börjat med för en Riktig artist klarar sig inte utan EN! Jag vet inte riktigt mer vad jag ska säga eller tänka..Jo kära folket "SPELA ÖVER"? Kan ni vara snälla och förklara det för mig , varför spelar man över för att man älskar att sjunga och kämpar för något man brinner för? Varför "leker" man känd för att man sjuner? pls tell me :)!?


Work = Pizza!



yesss idag va en jobbig skol dag .. :( men allt löser sig till slut :D sitter på jobbet och slutar om 1h fick pizza av chefen vilket va dagens höjdpunkt :) Jag har fått mass frågor och fina kommetarer som jag kommer svara på imorgon som sakt varje fredag svarar jag på allt :) men vi hörs senare på dagen kram kram!

MUSIC MODE IN SCHOOL :P - BUSY SIGNAL NIGHTSIFT!

Yeap vi sitter och chillar i skolan (är döö trött) och lyssnar på music då jag hittar denna videon med busy signal låten kom ut i sommras aja enjoy :)

Trööt i think ?



Godmorgon kära blogg :) , igår glömde jag skirva in lägg pga va hemskt trött efter jobbet & skolan :) !
Men nu ska jag iväg till skolan och datorn blir packad så ska uppdatera er om igår dagen , sen kommer jag med nya frågor :)

innan jag går lämnar jag en låt på som jag tryckt på ipoden och går ut med !
ingen ny låt dock men en fin låt och en man kanske glömt bort .. den får en 5/5 :) !



Angie Stone 25/2-10!



Hon har rösten och hon sjunger R&B SOUL !
Jag skrev inlägg om henne för och nu börjar det närma sig för att köpa biljett yeeey!
Någon mer än mig som ska ditt? Jag Längtar iaf galet :D !
Om ni aldrig har hört om henne för KLICKA PLAY AND LISTEN! =)



SNÖ,SNÖ & SNÖÖÖÖ!

NEEEEEEEEJ USH Asså! När snön äntligen börjat försvinnna så åter kommer den med GLÄDJE :( !
Jag sov så gott låg kvar i sängen tänkte tyst för mig vad jag skulle klä på mig , hade tänk ha Boots med klack! men i guess det blir tråkiga UGS eller något !! Saknar att kunna gå i Convers,klack och SKOR Som är nice! inte tråkiga skor eller tråkiga VINTER jacka!! ÄR DET BARA JAG SOM KÄNNER SÅ :( !




Turn My Swag On !



Yeaaah godmorgon ppl :D ! vakna nyss och ska snart iväg till skolan
Jag lovade mig själv att lyssna på THEY TOLD ME ROUND THE HOOD!? WHAT THEY SAY ! Everytime they see me i look good! hahah yeah turn my swag on :)
Anyways jag ser massa bra svar på igår dagens fråga , Jag & Helia Uppskattar era svar !
nu ska jag iaf iväg och äta innan SCHOOLAN -.-!


Träning = Må Bra :) !

Yess , idrott är ju själv klart det bästa för kroppen har jag fel?
Jag brukade träna friidrott i ca 5år tills mitt kära knä hindra mig från nästan alla sporter som finns :( !
Men det betyder ju inte att GYMET INTE FINNS :D !
De flästa tjejer i min ålder från 15-18 dansar (även äldre och yngre) jag älskar att dansa så det gör jag hemma oftas eller nere i studion för där finns de ju nu en dans studion :) , vilket fall Jag har börjat träna hemma också gör 30x3 sittups och sen några armhävningar och andra kropps/styrk övningar lol -.-! Och de har fått mig till att må bättre eller känner mig själv iaf friskare :D och det håller ju magen i FORM :D Så det är mitt råd om ni inte orkar med gym eller någon spec sport kör hemma HÖG MUSIC Och rör på dig så ska du se att det kommer kännas underbart i kroppen och även dig själv :)


Dagens fråga ! ?



Yesssir Triisha & heliaaa in the HOUSE :P Hahaha iaf vi har dagens fråga till er?!

SKULLE DU KUNNA TÄNKA DIG LÅNGDISTANS FÖRHÅLLANDE?

Och om din kille/tjej vart tsm i 9månader du får reda på att han/hon är otrogen vad gör du då ?

LET US KNOW , L O V E PÅ ER !

Helia & Triisha mode !

Heeeey kära blogg :D jag ligger och chillar med helia vi har pluggat :)
vad har ni för er ?


ush vad längesen det känns som att jag blogga , igår va jag på ett vackert möte :D och lördag tror jag att första låten till mitt mixtape blir klar så den ska nog komma ut då! kommer inte släppa alla mina låtar som ska va på de pga då blir det inte så kul när man kan ladda ner albumet u feel me foxs :)
Nu ska vi dricka te och ställa dagens fråga till er snart som kommer ifrån mig och HELIA <3
VI BJUDER PÅ DENNA LÅTEN !

Gina Tricot - NY MODELL?

Jag ligger i sängen med datorn då JAG SER EN NY MODELL FÖR GINA TRICOT! HALLÅ HAR JAG FEL ELLER ÄR HON NY?


Music Mode - Knocks You Down Acustis!



Hon är vacker och sjunger underbart!  nu för tiden ser man henne ofta på låtar vilket är WONDERFUL!
En sak jag älskar är acapella eller acustis beats är kul och sjunga till men när man har simpelt är oftas då man verkligen får höra en artists röst! här har vi knock you down med keri hilson hon får en 5/5 !


GODMORGON :)



GODMORGON KÄRA BLOGGEN! Hur mår ni idag?..
jag är helt slut från igår dagen då va det stor städning -.- sen åkte jag iväg till min bästa vän som heter Judith! vi sa adios till hennes bror och hade middag där , riktigt skoj va de!
Nu är jag uppe har käkat frukost och ska iväg till jobbet , idag jobbar jag 8h :( men men sometimes you gotta do wut u gotta do :D !

MUSIC MODE - MARIO OOH BABY!



HAN ÄR SÅ SEXIG OCH HANS RÖST ÄR UNDERBAR! MEN HUR SER VIDEON UT? OCH VAD HÄNT ÄR DET INTE LITE PYTTE LITE FÖR MYCKET?
CHEEK HANS NYA VIDEO OOH BABY DÄR HAN VISAR EN SIDA AV "KÄRLEK" PÅ HÖG GRAD :)


Dagens fråga ! ?



Vad Är Livet Utan Drömmar ?

förklara hur ditt liv hade sett ut om du inte hade haft en drömm eller mål i livet , funkar de?

Datorn i väskan !!

Japp nu sitter jag på leksion och glor på redovisning -.- i ämnett sammhäll !
vi har nyss fått trådlöst nätvärk i skolan till oss som har VISTA & MAC ! :) Så nu kan man dra med sig datorn hihih .
aja ska fortsätta lyssna later ! <3


DOM VET INTE VAD TYST BETYDER! , HÄRLIGASTE !


ÄNTLIGEN FREDAG !

Ush denna veckan har gått fort ! :o är det bara jag som känner så :) ?
Vad ska ni hitta på idag?
Tänkte kolla om det finns kvar biljetter på Snabba chas! pga glömde ta ut min igår -.- så får se hur fredags kvällen blir ska även dock gå till jobbet så :)


Flash & Lights !



Idag Gäller det ska hämta upp mina bilder från sist när jag hade långt hår :)!
och sen plåtas det ska bli kul pga det va längesen och måste självklart Tacka min photograf Carina!
Jag har packat väskan och allt är med nu ska jag iväg till skolan och plugga senare uppdaterar vi bloggen,myspace & youtube !

Music Mode - Triisha, I'm Officially missing you !

här har jag ett klipp med en låt officially missing you ! känner så just nu så det passar till music mode innan bedtime :)

Happy day!



Vet inte vad jag ska säga men måste säga hahahahahah!..
Joo jag har vart med min kompis mustafa han klippte sig hos mig hahahah och det såg ju hemskt ut till en viss tid då han ändra på allt så det blev bättre så komplimang till han !
prata även med utlandet i dag så dagen känns bra fick proven gjort :)
nu måste jag sova tidig dage ska net till photo studion också så snart är det ny design här på bloggen !

Music Mode - ME 6 veckor ?



Japp det va längesen jag sjöng och spela in videos så time 2 do it again!
Jag har haft fullt upp med skriva låtar och spelat in från sthlm då jag åkte ner nu i januari de kommer släppas med tiden kan inte säga exsakt när men stay TUNE!Nästa vecka börjar jag med min sångpedagåg ska träna hårt och har första perioden i 6veckor så vi ska se om man kommer höra skillnad för det gör man utan att man tänker på det så Kära bloggen, kommer spela in 1 Video i veckan och NI FÅR VÄLJA VIKLEN LÅT JAG SKA SJUNGA Så detta ska bli kul både för mig och även läsarna hoppas jag :) HELP ME OUT ,ERAT STÖD Alla komplimanger ,frågor & Kommentarer jag får betyder mer för mig än vad ni tror :)
Kärlek till er så länge så lägger jag kanske in en video ikväll !

Music Mode - Always on time !



Japp idag har jag lyssnat på en gammal Gooding haha ALWAYS ON TIME !
Måste bara säga ashanti är vacker!


Prov prov prov ..

Godag bloggen och alla läsare!
Jag sitter i skolan och är helt slut detta med att bytta skola va underbart i början (lika bra nu ) fast gud vad mycket det är ,hittils har jag haft 1 prov har 3st kvar och klockan är 13:00! "hahah" Matte provet gick nog bättre än väntat Matte B , har natur kvar yeey! -.-..
aja vi hörs senare denna veckan och föra va jag nog bota mycket pga plugget men nu har jag en "vecka ledigt" från plugget haha! pusssar på er ;) .


Time 2 Cook!



Är helt slut skolan va en väldigt låååång dag!
Nu är jag äntligen hemma och har hjälpt kära Tahiro med Matten :) Vi har prov imorgon :( !
aja jag måste iväg och laga något som jag kan få i mig innan jag börjar plugga igen! -.-

detta Bjuder jag på till maten ! hahaha.

Ray L - Whats Cooking !


MUSIC MODE - P.M SISTERSS!

Jag sitter med BIG SIS PÅ MSN OCH SKICKAR LÄNKAR PÅ MUSIC HÄR HAR NI LITE FLIPPAD MUSIC :P!




UK FEB!

YEAH NU ÄR DET KLART UK I FEB! DET BLIR NOG VÄL EFTER ALLA HJÄRTANS DAG TROTTS ALLT HAHA..Känns skönt att komma bort IGEN! :) Så nu är det väl plugga hårt som gäller och sen iväg . snacka nyss med big sis som fyller 20 IMORGON! Aww ingen frukost i sängen som hon är vann vid på hennes B-days 2bad men snart ses vi , gud vad vi ska gå loss P.M sistersss!



DE E KÄRLEK !

WordS !.

To Be What You Is, You Gotta Be What You Are ! ..





Start På Vecka :)



Gokväll folket :) , Hur är det med er?
Jag har vart på stan med ,THEO,MAMBU,JESSICA & JUDITH :) Shoopat en masssaa!
blandannat en present till OSCAR som blev 19 Han fick då ett par skor :) Black Air Force som han önska sig även om han har tusen st -.- !
FÖRLÅT THEO FÖR ATT DU FICK SLÄPAS RUNT PÅ STAN ! :P DE E KÄRLEK ;) .






Frågor och Svar ! :)




Fråga : Är Det Mitt Riktiga hår ?
Svar : Ja det är mitt hår !
Fråga : Vill Du Ha Långt till Sommar?
Svar : Jag har funderat på det och har börjat spara så får se om jag inte ändrar mig på vägen till sommar :) !
Fråga : Vart kommer du ifrån?
Svar : Uganda & 3kvart Colombia !
Fråga : Vart har du köpt din Tröja från ?
Svara : Den vita Hoodie tröjan köpte jag på H&M i Sthlm .
Fråga : Jobbar du & Hur mycket tjärnar du?
Svara : Jaaah du jobbar det gör jag och tjärnar pengar också men hur mycket kommer jag tyvär inte säga :) ..

Godmorgon :) Värk!

Godmorgon monday!
Joo visst borde jag vara i skolan nu?!
Yes jag vakna klockan 07:00 redo for school men kände värken i ryggen och tänkte hur ska detta gå!
så nu har jag pluggat matte i 40min kändes skönt pga vill inte starta dagen utan plugg då känns de fel att missa skolan :) .
Nu ska jag plugga Natur ett tag sen kolla på vårabästa år !


NEW BOYZ FT THE BANGZ - FOUND MY SWAG!

IDAG SKICKA JAG MASSA JERK MUSIC TILL KEVIIIIIN! Hahah vi kriga på tel och msn för att hitta bra jerk music :p
Jag hitta den nya videon som nyligen kom ut med found my SWAG SO Cheek the video OUT AND SONG ;)




Music Mode - Keri Hilson ft Plies Medicine .

Dom gör det tsm :) den heta Keri och Sexiga Rösten Plies:) !





Bort Med Snön !

BACK FROM WORK :) !

Ush ush ush jag är trött på snönnnnnn och vinter jacka -.-!!

saknar väst,jeans jacka , kavaj och allt sånt fint och lätt! jackan är varm ofc det är ju kallt ja visst den är fin också MEN den är jobbig och tråkig -.-! märker dock att regnet faller ute nu så hoppas vi håller oss till -2 så kommer nog försvinna utan IS på marken :)


Sunday Work :)

Jaap nu börjar vi närma oss söndag kväll :)
själv har man duschat och bytt lakan på sängen så allt känns skönt !
Nu återstår bara GO 2 WORK :D Yeeey! ska bli rätt så skoj faktis haha !

Har en lista som ska uppdateras sen med MUSIC MODE TIME :) och annat snack jag har på hjärtat so stay touch and stay fly!!


Tic Toc

Ush vad tiden känns kort nu för tiden ..
ni kanske märker att jag inte har vart så ducktig med att uppdatera här på Music Is My Soul .
Jag knapt hunnit med dator :( ..
det va så här  innan jag börja blogga fråga jag en vän Bryan ni känner nog till hans blogg ! det va en vacker dag på telefon och jag fråga T: Bryan hur hinner du blogg ? B: Triisha du vet , du sitter jag rätt så ofta vi datorn och nästan inte gör något då hinner du såväl att blogga också !
Det stämde ju!
Så jag märkt att jag inte vart vid dator på ett tag ! samma sak med bloggen..
men ska försöka så mycket det går :) så SLUTA INTE ATT LÄSA ! KÄRLEK TILL ER !

Godmorning Sunday :)




Heeeey kära läsare & Friends!!
Hur står eran söndag morgon till?
Jag är igång med PANNKAKOR mummms ..hur va eran helg nice,bad or Chill ?

Vi hörs senare Mwaaaaah :)

Music Mode - Micheal Jackson - Speechless !

Jag har lyssnat på denna låten nu ca 10ggr idag hans toner är vackra och texten fin !!
Godmorgon Lovely !


W O R D S !

I'm Human First And Then Am Black ! .

Music Mode - Omarion O L L U S I O N , Album ..



Nu ligger jag och lyssnar på Omarions nya album och mår illa :D !
Aja har inte så mycket att säga är lite för dizzy ..Natti Natti <3


Trött..

Nu är jag hemma från jobbet och är trött som en snigel .. huvudet bara snörrar och jag kan inte bestäma mig om jag ska till skolan imorgon ...ush vad jag hatar migrän aja ska sluta klaga :D Tack vare BBC så är jag på humör haha kollat på Tv med mummy och dagen har sett bra ut , Hur va skolan ?..


Music Mode - Donaeo - Party Hard (Funky House)



Min kära Biggggg sister bor i UK och va här under lovet vi festa för oss själva på alla sätt som gick hahaha! Och denna låten Drog Hon Med Sig Från UK . Och Vi Lyssna nog på den mer än 1 gång om dagen , och eftersom jag saknar henne och HON inte kan träffa mig nästa månad pga DEN 14FEB ÄR DET ALLA HJÄRTANS DAG Så då vill hon hälst INTE VARA MED MIG -.- Pay back will come pauline :p neej men skoja . iaf så får jag väl vänta tills slutet av nästa månad till att få see henne och åka till UK :) .

Här har ni PARTY HARD !!


H&M & I :D !

Jag har ju detta present kort som aldrig tar slut och förigår shoopa jag lite grann på H&M !


Huvudvärk!


Godmorgon Folket :) hur är det med er?..
jo jag har nog mer än huvudvärk just nu haft de varje morgon sen monday ..hmm why dont know igår hade jag migrän och allt bara snörra!! Nu har det börjat lägga sig !! Kom nyss ur duschenn och tänkt plugga lite innan jag ska iväg till jobbet :D Yeey!! -.- Ska faktis bli kul och gå ditt pga vi har flyttat så kontoret ligger just nu mitt i STAN! :D!

Music Mode - Mariah Carey ft Trey Songz !



NU HAR DEN HETA TREY SONGZ GJORT LÅT MED DEN VACKRA TJEJEN MARIAH CAREEEY!!

Jätte Trött Flicka .. :)



Trött som en snigel? YES!! Hahaha jag är nog helt slut men inte nog med det har man ju Plugget kvar right :D!?
Idag har min dag vart mer än chokad!! jag shoppa en massa på H&M (har present kort för 1000:-) känns som det aldrig tar slut haha , lägger upp lite plagg jag köpt imorgon :) , Ni minns samtalet jag brukade berätta om right? yes det gick ca 2 veckor utan ett samtal nu har jag fått ett samtal från personen och även mer än så! Yeey kan tyvär inte berätta det just nu men någon gång kommer de ut :) ..
Jag ska nu iväg och plugga pga nästa vecka är de 3hela Vackra prov som väntas :D !!


GodDAAAG!

Solen skiner och Snönen Blänker lol! -.- Jag sitter i skolan och pluggar har ett grupp arbete inom Liberalism "yeey"!
Iaf jag slutar snart och ska nog då hem och RÅPLUGGA!! för 2an Är mer eller mindre pain in the Ass.. Sry för ordspråket men haha jag va tvungen!!
Jag har inte direkt hunnit blogga sen jag kom hem pga har haft mycket på tankar !! Men saker börjar lägga sig nu så idag ska jag blogga så fort jag kommer hem :) , har music till er och även massa talk och frågor !

PUSS & kRAM PÅ ER SÅ LÄNGE! :)
Ska iväg till stan och hämta mina skor !


GOODNIGHT LOVET!



Jag är såååååååå PISSSSEDOFF! Men när music finns lägger sig allt nu ska jag lägga upp en låt jag lyssnat på halvadagen!!
Han va inget för 2årsen NU ÄR HAN EN AV DE BÄSTA! INTE BARA DE HAN ÄR FRÅN T.O MIN FAVORIIT STAD IN CANADA! SKA DITT NU 10-SOMMAR! Sist va 08-SOMMAR Och han heter DRAKE !!
YOOUNG MONEEEEY!


DRAKE - SAY SOMTHING !



AM BAAACK 2010!


Försökte lära mig DEN!!

Ojojojoj ! Jag måste börja med att säga IMORGON BÖRJAR SKOLAN :( .. Och nu är jag tbx vart borta ett bra tag från bloggen och mobilen men nu är jag igång förlåt för de!Jag har vart i sthlm 1vecka och SPELAT IN, ROAT MIG,FESTAT,CHILLAT STÄDAT & Allt som går att göra har hänt! Jag vill Tacka För den fina veckan jag hade där och Tekla Som jobbade Underbart i studion med mig! Ska bli kul och see hur låtarna blir & Vi har Stora Planer på G Till sommar ni lär se oss uppträda lite här och där ! Jag vet inte hur jag ska kortfatta allt men bilder finns ju så kommer lägga upp bilder ! Klockan är mycket och skolan börjar imorgon så detta får blir för dagen! fortsätter imorgon och berättar om shooping osv! Har även frågor om kärleken som jag ska svara på!!Avstår hälst för vill inte direkt berätta om privat livet men men . Pusss & Gonatt!!


GRATTIS HJÄRTAT 19 OSCAR !!!

Min Kära Underbara Vän Inatt  klockan 00:00 (FAST PGA ATT DU ÄR I UK SÅ BLEV DET 01:00) blev du 19 som vi alltid brukar göra SKRIKA I TEL OCH SÄGA GRATTIS OCH GOTT NYTT ÅR BLEV AV ÄVEN I ÅR !! Hoppas du har en underbar kväll idag och jag önskar dig all lycka och kärlek i år och åren framåt! Grattis Hjärtat och tack för att du vart en underbar vän!



2010 - 2LAAAAAX10!



YEEEEEEEEEEEEY TIME TO SHINE BAABY!

NU ÄR DET 2010 1/1 HAHAH! Känns helt knas Jag HADE SÅ KUL IGÅR ÄLSKAR MIN FAMILJ OCH VÄNNER TACK FÖR ALLA FINA SAMTAL JAG FICK PÅ NATTEN & SMS:EN LOL ! MEN NU jag är jätttttte jättte trött har tvättat och packat för DET ÄR TIME FÖR HUVUDSTADEN! Sthlm SKA SJUNGA & SPELA IN EN MASSA Sen LEVA LIVET ! Jag kommer kanske inte kunna blogga där får se hur det blir men ska filma och själv klart släppa med mig music OCH LÅTEN TROUBLE BLIR VÄL KLAR NU I VECKAN SO STAY TOON!
JAG ÖNSKAR ALLA ETT GOTT NYTT ÅR OCH HAVE FAITH & LOVE ! DONT LOOK BACK, KEEP YOUR HEAD HIGH!




RSS 2.0